Понеділок, 29.04.2024, 13:02
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Липень » 16 » Засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Саратській райдержадміністрації
20:29
Засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Саратській райдержадміністрації

16 липня  2013 року в.о. голови районної державної адміністрації Переправка Ю.П. провів розширене засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Саратській райдержадміністрації. В роботі комісії взяли участь: голова районної ради Чемерис В.С., заступник голови районної ради Фабрикатор О.О., заступник голови райдержадміністрації Небога О.І., співробітник УСБУ в Одеській області Борісов М.А., військовий комісар Саратсько - Татарбунарського об’єднаного районного військового комісаріату Червицький М.М., головний лікар центральної районної лікарні Сиротенко В.П., головний державний  санітарний лікар Саратського та Арцизського районів Волкова Н.І., голови сільських та селищної рад, керівники сільськогосподарських підприємств, представники  управління ветеринарної медицини в Саратському районі.

      Перед тим, як розпочати розширене засідання комісії головуючий надав слово співробітнику УСБУ в Одеській області Борісов М.А., який довів до присутніх про стан суспільно –політичної ситуації в районі, співдоповідачем виступив військовий комісар Саратсько - Татарбунарського об’єднаного районного військового комісаріату Червицький М.М.

     Заступник голови райдержадміністрації Небога О.І. ознайомив присутніх з Указом Президента України П.О.Порошенко від 15 липня 2014року №593/2014 «Про відзначення державною нагородою України за особисту мужність і героїзм, виявлені  у захисті державного суверенітету  та територіальної цілісності України»  і нагородити орденом «За мужність» ІІІ ступеня Сирбу Дмитра Васильовича (посмертно) два дні тому похованого в селі Новоселівка.

     На порядку денному розширеного засідання комісії було розглянуто  наступні питання:

     Про стан епізоотичної ситуації  з африканської чуми свиней в країнах світу, на території Одеської області та Саратському районі -  доповів завідувач протиепізоотичним відділом Саратської районної державної лікарні ветеринарної медицини – Стоянов О.І.

    Про  заходи щодо профілактики та боротьби зі сказом тварин в районі.  Про стан знищення трупів тварин, ветеринарних конфіскатів  та відходів забійних, м'ясо-молочних та рибопереробних підприємств в районі доповіла  заступник начальника управління  ветеринарної медицини у Саратському районі – Швець А.І.

     По кожному питанню було прийнято рішення.

     В  ході   проведення семінару, його учасники, висловлювали пропозиції для успішного виконання рішень з метою покращення  епізоотичної ситуації  в районі.

 

http://sarata-rda.odessa.gov.ua/


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 525 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024