Вівторок, 16.04.2024, 22:54
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 21 » "Запобігти. Врятувати. Допомогти."
11:32
"Запобігти. Врятувати. Допомогти."
​В загально - освітніх та дошкільних навчальних закладах смт Сарата з 04.04.2016 по 25.05.2016р. триває загальноміський Місячник безпеки «Запобігти. Врятувати. Допомогти.». Мета заходу - формування у школярів знань правил безпеки, виховання в учнів та учнівської молоді відповідальної поведінки та відповідального відношення до оточуючого середовища, культури безпечної поведінки, формування навиків особистої безпеки, оволодіння вміннями протидії негативним явищам суспільного життя, їх попере   дження і профілактика.

Так, 18.04.2016 року учні КЗ «Саратські яслі-сад Саказка» завітали на екскурсію до 33 ДПРЧ , де їх зустріли співробітники ГУ ДСНС України в Одеській області та заступник начальника 33 ДПРЧ 2 ДПРЗ капітан служби цивільного захисту Нікіфоров В.О. Під час екскурсії діти дізнались чимало цікавого про традиції та побут сучасних пожежників, побачили на власні очі, як працює пожежна техніка. Більш сміливі та зацікавлені школярики приміряли спецодяг пожежних.  Учні ознайомились із  почесною професією рятівника, навчились  як врятувати себе та зарадити друзям у біді.

Нікіфоров В.О. особливу увагу дітей загострив на причинах виникнення пожеж та наголосив про важливість обережного ставлення з вогнем та дотримання правил пожежної безпеки. Учні з задоволенням відповідали на запитання заступника начальника частини, демонструючи свої знання з основних правил безпеки життєдіяльності. По завершенню бесіди учні подякували представникам ДСНС за влаштовану зустріч та пообіцяли прийти ще раз.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 431 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024