П`ятниця, 19.04.2024, 16:44
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Грудень » 7 » Заходи до дня Збройних сил України.
14:28
Заходи до дня Збройних сил України.

Голова РДА Лобан А.А. привітав військовослужбовців з професійним святом. Вже доброю традицією в роботі  голови  Саратської райдержадміністрації  стали привітання з державними та професійними святами солдат, прапорщиків  та офіцерів  військових частин, що дислокуються в селищі Сарата.

Ось і сьогодні Лобан А.А. завітав до військовослужбовців, щоб привітати їх з Днем Збройних Сил України.

У своєму виступі голова РДА  відзначив, що за чотири роки гартування в  боях  з  агресором на сході України українські збройні сили стали однією з найбоєздатніших армій  у Європі. «І ви – є частиною цієї армії. Бажаю всім міцного здоров’я, успіхів  на професійній ниві,   якнайшвидшої перемоги над ворогом,  миру та спокою у нашій державі», - додав голова РДА Лобан А.А.

Очікуваним  подарунком до свята від  районної влади сьогодні  став ще один телевізор – цього разу для військовослужбовців берегової охорони.  Нагадаємо,  що  до Дня  захисника України  телевізор у подарунок  отримали  солдати-строковики  мотопіхотного батальйону.

З нагоди Дня Збройних Сил України в селищі Сарата вшанували пам'ять українських воїнів-захисників України

 6 грудня 2016 року з нагоди Дня Збройних Сил України в селищі Сарата вшанували пам'ять  земляків – військовослужбовців ЗСУ Дмитра Сирбу та Максима Кривиденка,  загиблих у зоні проведення  АТО. У заходах взяли участь батьки загиблих,  керівництво та працівники райдержадміністрації, районної та селищної рад, військовослужбовці, ветерани ЗСУ, представники громадськості, учнівська молодь.

Перед присутніми виступили голова райдержадміністрації Лобан А.А., голова районної ради Переправка Ю.П., військовий комісар Саратського райвійськкомату Скрипник І.О.

«Дмитро Сирбу, Геннадій Лиховид та Максим Кривиденко навічно залишились військовослужбовцями Збройних Сил України. Завдяки мужності наших хлопців та вірності військовому обов’язку  перед Батьківщиною  українська армія  зупинила навалу агресора і на сьогодні стала однією з найсильніших у Європі. Ми завжди  будемо приходити з квітами на це місце, бо пам'ять про захисників нашої держави ніколи не згасне», – відзначив  голова райдержадміністрації Лобан А.А.

 Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Дмитра Сирбу та Максима Кривиденка та поклали квіти до меморіальних дошок.

Учасники заходу  також вшанували подвиг українських військових, які захищали Батьківщину від фашистської навали та поклали квіти до Меморіалу  воїнів, загиблих у роки  Другої Світової війни.

 

В районі відзначено День Збройних Сил України

6 грудня в районному будинку культури відбулися урочисті збори керівництва району, громадськості та військовослужбовців військових частин, розквартированих  в смт.  Сарата з нагоди Дня  Збройних Сил України.

Урочисті збори відкрили ведучі – військовослужбовці: молодший сержант морської піхоти Інна Іванова та матрос Артем Бараннік.

Голова Саратськкої районної Державної адміністрації А.А. Лобан та голова Саратської районної ради Ю.П. Переправка щиро привітали всіх із загальнонародним святом – Днем Збройних Сил України, відзначив величезну роль нинішньої, загартованої в боях з російсько-терористичними агресорами,  армії у справі захисту цілісності та незалежності території держави, побажав військовим міцного здоров’я, ладу в родинах та мирного неба.

За сумлінне виконання посадових обов’язків, зразкову дисципліну та професіоналізм під час виконання службових завдань та з нагоди 27-ї річниці Збройних Сил України, відповідно спільного розпорядження грамотами районної державної адміністрації та районної ради  було нагороджено велику групу військовослужбовців, а командиру роти морської піхоти в/ч А2611 капітану Ланіну О.Ю. було вручено відзнаку голови Саратської районної державної адміністрації «Цінний подарунок» - годинник.

Своїх підлеглих з Днем ЗСУ також привітали командир окремого батальону морської піхоти підполковник Осовський О.О. та командир окремого артилерійського дивізіону підполковник Кашкало-Ларін М.В.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять мирних мешканців та військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули на сході держави внаслідок російсько-терористичної агресії.

За численними проханнями військовослужбовців великий святковий концерт дав народний вокально-інструментальний ансамбль «Сармати» районного будинку культури, член Всеукраїнського об’єднання «Музичний батальйон» під керівництвом Михайла Костова. У програмі виступу колективу – іноземні та вітчизняні хіти 80-х та 90-х  років, сучасна джазова музика,  музичні композиції. Своїм співом присутніх радувала солістка ансамблю Ганна Желєва.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 598 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024