Неділя, 19.05.2024, 01:01
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Жовтень » 20 » Захисникам України присвячується…
13:12
Захисникам України присвячується…

В залі Саратського районного будинку культури пройшли урочистості з нагоди Дня захисника України, який 14 жовтня цього року вперше відзначався в нашій державі. Свято встановлено Указом Президента України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

У залі зібралися ветерани Другої світової війни, ветерани збройних сил, сучасні герої – учасники АТО, їх батьки та рідні, волонтери, школярі та громадськість району.

Зі словами подяки  та глибокої пошани до захисників Вітчизниусіх років звернулися керівник райдержадміністрації Кімліченко Л.В., керуючий справами районної ради Тодоров М.І., Благочинний Саратського округу, протоієрей Шиман В.І., голова районної організації ветеранів України Сапунов І.Ф., заступник військового комісара Саратського райвіськкомату Деде С.Ф., учасник АТО, захисник Донецького аеропорту Бондаренко М.П нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, волонтер Райнов Б.І.

За пропозицією Кімліченко Л.В. присутні у залі вшанували пам'ять земляків Дмитра Сирбу, Геннадія Лиховида та всіх загиблих у зоні АТО.

В ході урочистостей ветеранам Другої світової війни були вручені квіти Відзнака Президента України - медаль «70 років визволення України від фашистських загарбників», учасникам АТО, діючим військовослужбовцям - Подяки від голови Саратської районної державної адміністрації Лева М.О. та голови районної ради Чемериса В.С., квіти матерям наших захисників.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт за участю місцевих аматорів та колективів художньої самодіяльності Саратщини.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 525 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024