Понеділок, 06.05.2024, 09:13
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2020 » Березень » 16 » Зафіксований випадок підозри на коронавірус у мешканки с. Новоселівка не підтвердився.
11:43
Зафіксований випадок підозри на коронавірус у мешканки с. Новоселівка не підтвердився.

Зафіксований випадок підозри на коронавірус у мешканки Саратського району офіційно не підтверджений. Сьогодні, 16 березня, стали відомі результати аналізів вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров'я України. Про це повідомив заступник міського голови Ізмаїла Родіон Абашев.

Нагадаємо, ввечері 13 березня в ізмаїльську інфекційну лікарню була доставлена мешканка Новоселівки Саратського району 1961 року народження з двостороннім запаленням легенів. За словами односельців, які поінформували про цей факт, жінка повернулася з Італії, де тривалий період перебувала на заробітках.

У п'ятницю вранці жінку забрала карета швидкої допомоги. У Саратській ЦРЛ хворій зробили рентген легенів, який показав, що у неї двостороння пневмонія. Того ж дня у хворої були взяті проби на коронавірус і направлені в столичну вірусологічну лабораторію. Саме через те, що мешканка Саратського району перебувала на території держави, де вирує пандемія коронавірусу, її перевіряли на можливість зараження.

За інформацією Родіона Абашева, після огляду ізмаїльськими медиками вчора, 15 березня, хвора відчувала себе нормально, температура знизилася.

Автор: Інна ДЕРМЕНЖІ


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 357 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024