Понеділок, 20.05.2024, 14:33
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Жовтень » 4 » З 1 жовтня цього року Міндоходів розпочало процедуру адміністрування ЄСВ
13:54
З 1 жовтня цього року Міндоходів розпочало процедуру адміністрування ЄСВ

Звіти про про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з 1 жовтня необхідно надавати до державних податкових інспекцій за місцем реєстрації. Міністерство доходів і зборів України  провело всю необхідну технічну та організаційну підготовку, щоб для підприємців цей процес був максимально комфортний.
Створюються всі умови, щоб якомога більше підприємців змогли скористатися можливістю електронного звітування. Це безкоштовні електронні ключі, зручний онлайн-інтерфейс, консультації фахівців Міндоходів. Суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України, які розміщено на суб-сайті територіальних органів Міндоходів в Одеській області:http://od.minrd.gov.ua/byudjetni-rahunki/. Нагадаємо, що адміністрування єдиного внеску Міндоходів розпочато у зв’язку з набранням чинності законами України від 04 липня 2013 року № 404-VII „Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи” та № 406-VII „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи”. 

ГУ Міндоходів в Одеській області


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 689 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024