Четвер, 18.04.2024, 21:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Лютий » 20 » «Взаємодія суб’єктів соціальної роботи із профілактики жорстокого поводження з дітьми або загрози його вчинення»
16:34
«Взаємодія суб’єктів соціальної роботи із профілактики жорстокого поводження з дітьми або загрози його вчинення»

20 лютого 2018 року відбувся круглий стіл «Взаємодія суб’єктів соціальної роботи із профілактики жорстокого поводження з дітьми або загрози його вчинення», присвячений Дню соціальної справедливості. Ініціаторами обговорення протидії насильства в сім'ї виступили начальник служби у справах дітей Саратської РДА та директор Саратського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. В круглому столі взяли участь старший інспектор ювенальної превенції Саратського ВП Білгород-Дністровського ВП ГУНП в Одеській області, начальник Саратського районного сектору з питань пробації, начальник управління освіти, сім’ї, молоді та спорту, начальник управління соціального захисту Сартської РДА, начальник Саратського районного Центру зайнятості, завідувач сектору служби у справах дітей Саратської РДА, заступник головного лікаря з охорони материнства та дитинства Саратського ЦПМСД, завідувач дитячим відділенням Саратської ЦРЛ, фахівці Саратського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, методист з психологічної служби, працівник Саратського територіального центру. В ході висвітлення проблемних питань була акцентована увага на тісної взаємодії всіх державних органів та установ в профілактиці жорстокого поводження з дітьми. Були обговорені важливі моменти Закону "Про запобігання та протидію домашньому насильству", який набув чинності з 7 січня 2018 року. Зауважено, що постраждалою дитиною визнається не лише та, яка зазнала домашнього насильства, а й свідок (очевидець) такого насильства. Також, була проведена робота в групах «Види, прояви та наслідки насильства». Безумовно, подолання такого негативного явища як насильство над дітьми можливе лише за умови об'єднання зусиль всіх суб’єктів соціальної роботи. В результаті круглого столу було прийняте рішення виступити з аналогічним питанням на нараді директорів шкіл Саратського району та підняти питання про своєчасне повідомлення про факти скоєння насильства над дітьми перед головами селищної, сільських рад на черговому Дні самоврядуванні.

,

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 458 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024