П`ятниця, 26.04.2024, 00:17
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Грудень » 18 » Вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
14:45
Вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

13 грудня напередодні  Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС у приміщенні Саратської районної  бібліотеки був проведений урочистий захід.

Працівники районної державної адміністрації,   бібліотеки,  Саратської пожежної охорони (33-й ДПРЧ другого ДПРЗ) та мешканці Сарати  вшанували тих, хто героїчними зусиллями, самовідданою мужньою працею в епіцентрі надзвичайної події приборкував вогнище безжальної радіації.

 В цей зимовий день ми знову повертаємось в трагічний 1986 рік, коли розрекламований “мирний атом” несподівано вийшов з-під контролю, а над Україною нависла зловісна тінь смертоносної радіації. Сьогодні ми знову і знову висловлюємо щиру вдячність героям - ліквідаторам, вшановуємо тих, хто загинув у боротьбі з наслідками найбільшої та найжахливішої за всю історію людства техногенної аварії.

У ліквідації катастрофи на ЧАЄС брали участь більше 650000 людей з усього колишнього Радянського Союзу, половина з яких представляли тодішню Українську РСР.

Сьогодні на території Саратського району проживають 72 особи з категорії «чорнобильців». З них 31 – ліквідатори: першої категорії – 9 осіб, другої категорії – 17, та третьої категорії – п’ять осіб. Потерпілих другої категорій – 1 особа, третьої категорії – 30 дорослих та 10 дітей.

За героїзм, самовідданість і мужність чорнобильцям-ліквідаторам були вручені грамоти від райдержадміністрації.

Виступаючі побажали чорнобильцям та усім причетним до тих страшних подій міцного здоров’я, щастя, добробуту,затишку і тепла, довголіття, миру та злагоди.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 452 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024