Вівторок, 21.05.2024, 05:25
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Вересень » 24 » Всеукраїнський фестиваль «Українська пісня єднає нас»!
10:58
Всеукраїнський фестиваль «Українська пісня єднає нас»!

З 13 по15 вересня  в  Донецькій області у м. Маріуполь відбувся V-ий Всеукраїнський фестиваль-конкурс хорових і вокальних колективів та інструментальної музики  «Українська пісня єднає нас». Завдяки  ініціативі і підтримці районного депутата Сухарського А.Б. народні аматорські колективи української народної пісні Михайлівського сільського будинку культури «Чумацький шлях» і «Сузір’я» взяли участь у вищезазначеному заході. Учасники колективів дуже вдячні начальнику управління культури Саратської РДА Колісник Н.А., голові СВК «Дружба» Чіклікчі Г.Г., голові Саратської районної профспілки держустанов Минзул Г.М., голові Михайлівської с/р  Супрязі ГВ. за підтримку і допомогу в організації  поїздки до м. Маріуполь.

Гарне місто, Азовське море, виступи на сцені Палацу Металургів та відкритому майданчику міського саду на березі моря, знайомство і спілкування з учасниками фестивалю з міст Херсон, Вільнянськ, Хорол, Вугледарськ, Жовква, Прилуки, Запоріжжя, Мелітополь, Кропивницький, Полтава та з Донецької, Сумської, Черкаської, Львівської, Чернівецької областей  - все в купі склало неперевершені враження від фестивалю. Спільне, потужне  виконання Гімну України та пісні «Реве та стогне Дніпр широкий» біля пам’ятника Т.Г. Шевченку під час відкриття заходу запам’ятається назавжди. Дух патріотизму, велика культурна спадщина української пісні, популяризація народних традицій, звичаїв і обрядів, а головне підтримка населення м. Маріуполь, неподалік від якого знаходиться передова, все це говорить про те, що ми справді єдині, і саме пісня, звичайна українська пісня, об’єднує всю Україну від маленького села до великого міста.

Втомлені, але піднесені, «Чумацький шлях» і «Сузір’я» повернулись на Одещину, яку представили на високому рівні. Поспілкувались, обмінялись досвідом, перевірили свої сили і готові працювати далі, щоб прославляти рідний край і збагачувати національну культуру нашої такої великої і потужної держави.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 361 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024