Вівторок, 21.05.2024, 04:22
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Вересень » 24 » Всеукраїнські авіазмагання в Конотопі!
11:09
Всеукраїнські авіазмагання в Конотопі!

На початку вересня  в м. Конотоп Сумської області відбулися Всеукраїнські змагання школярів (юніори) з авіамодельного спорту, на які з’їхались спортсмени з міст Конотоп, Глухів, Кам'янець-Подільський, Полтава,  Дніпро, Київ. Команду Одеської області представляли вихованці гуртка «Авіамодельний»  КЗ «Саратський районний  БДТ».  У програмі змагань були польоти гоночних, пілотажних моделей, копій моделей повітряного бою.  Першими виступили екіпажі гоночних авіамоделей, зміст яких полягав в тому, щоб пролетіти швидше за суперників по трикутному маршруту. Екіпаж у складі Соколова Олександра і Остапенко Олександра не встиг добре вивчити особливості польоту даної моделі під час тренувань, що призвело до непевного польоту і низького результату.

Потім розпочалися польоти пілотажних авіамоделей. Завдання -  показати 10 фігур вищого пілотажу. Оцінюється  точність виконання бочки, зворотного польоту, петлі Нестерова, штопора і інших фігур. Треба було зробити чотири польоти. І тут на нашу команду чекала неприємність. Під час тренувального польоту зруйнувалося кріплення авіадвигуна. Розпочався терміновий ремонт авіамоделі,  який закінчився до четвертого польоту. Олександр  Гусєв чудово виконав комплекс пілотажних фігур, отримав високу оцінку, але тільки за один політ, що не дозволило набрати хорошу суму балів і поборотися за призове місце.

Останніми в повітряні баталії вступили екіпажі моделей повітряного бою. У складі нашого екіпажу Гусєв Олександр, срібний призер минулорічного чемпіонату, проявив високу майстерність і зумів обійти суперників більш ніж на 200 балів. А у фінальному бою перемога дозволила пілотові Олександру  Гусєву і механіку Олександру Коріню стати Чемпіонами України серед шкільної молоді з радіокерованих моделей.

Чи могла наша команда виступити краще? Могла! Але на  кожному змаганні  мають бути запасні авіамоделі, які виручали б в непередбачуваних ситуаціях.  Це величезна підготовча робота, адже моделі робляться власними руками.

Цуркан В. І., керівник гуртка «Авіамодельний»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 322 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024