Субота, 04.05.2024, 04:51
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Грудень » 11 » «Все – для фронту, все - для перемоги»
16:22
«Все – для фронту, все - для перемоги»

9 грудня 2014 року відбулося чергове засідання районного штабу з питань  надання допомоги силам АТО,  в роботі якого взяли заступник голови райдержадміністрації Небога О.І., заступник голови районної ради Фабрикатор О.О., голова районної спілки ветеранів  Афганістану Хачин Г.П., волонтери – Ротарь В.В. та Райнов Б.І., директор Саратського НВК Гайдук  Н.О.

           На порядку денному вирішувалися питання мобілізації коштів зібраних для  потреб військовослужбовців  Саратського району, які перебувають в зоні АТО.

       За словами заступника голови райдержадміністрації Небоги О.І., за останній місяць на спеціальному  благодійному рахунку,  відкритому районною організацією ветеранів Афганістану  було акумульовано  понад 25 тисяч благодійних внесків,   ще на  понад 33 тисячі гривень  допомоги у вигляді  теплих речей (светри, штани, куртки,  рукавиці,  балаклави, шкарпетки), продуктів харчування,  а також грошових коштів зібрано зусиллями волонтерів.

 Всього за період  с 1 вересня  до 1 грудня  поточного року мешканці району надали допомогу силам АТО на загальну суму  близько 163 тис.гривень. На ці кошти бійцям закуповувались, амуніція (бронежилети, каски, обмундирування, термобілізна, ліхтарі), медикаменти, продукти харчування,  збирався металобрухт з якого місцеві майстри власноруч виготовляли пічки-«буржуйки».

    За інформацією районного оперативного штабу, на сьогодні у зоні  АТО несуть службу 44 військовослужбоців - мешканців Саратського району. З ними  підтримується постійний зв'язок, з'ясовуються  їхні потреби, виходячи з яких  формуються адресні посилки.

- Ми готові надати повну інформацію  та фотозвіт про те, як наші хлопці отримують  цю допомогу.  Зокрема, в тому що допомога дійшла до адресатів переконалася особисто одна із благодійниць - Ганна Лозовська,  яка передала партію «патріотичних» (синьо-жовтих) шкарпеток,  і вклала в кожну пару свій номер телефону.  Потім вона прийшла і  розповідала, як хлопці з фронту  телефонували їй і дякували за турботу, - говорить волонтер Володимир Ротарь.

           За словами волонтера Бориса Райнова,  доставка  вантажу  здійснюється централізовано – разом з волонтерами Татарбунарського району її доправляють до Овідіопольського волонтерського центру, звідти  формуються і відправляються екіпажі на схід України.

На сьогодні у хлопців – залишаються ті ж потреби - продукти, теплі речі, засоби обігріву, тому  збір допомоги триватиме і надалі.   На засіданні штабу зокрема вирішувалося питання про можливість  залучення ресурсів Саратського НВК для пошиття  термобілизни та балаклав, а також  про організацію благодійних концертів з метою збору коштів для сил АТО.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 861 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024