Неділя, 19.05.2024, 01:52
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Жовтень » 21 » Восьма звітно-виборча конференція районної організації ветеранів України
13:08
Восьма звітно-виборча конференція районної організації ветеранів України

Голова Саратської районної державної адміністрації Лев Михайло Олександрович взяв участь у звітно-виборчій конференції Саратської районної організації ветеранів України, яка відбулася 20 жовтня 2015 року в залі засідань райдержадміністрації.

Вітаючи учасників конференції – делегатів-членів організації, активістів ветеранського руху, пенсіонерів, Михайло Лев відзначив значну роль діючого голови Саратської районної організації ветеранів Сапунова Івана Федоровича, який вже багато років очолює організацію, у справі захисту прав та інтересів ветеранів війни та праці, літніх людей.

«Хотів би висловити  велику подяку Івану Федоровичу за ту роботу, яку він проводить, і, сподіваюсь, буде продовжувати і надалі. За його життєлюбність, порядність, бажання допомогти ветеранам. На жаль, ця категорія в нашій країні залишається серед найбільш незахищених. Я в свою чергу робитиму все від мене залежне для вирішення проблем ветеранів, людей похилого віку. Тому звертайся у будь-який час. Двері для вас завжди відкриті,» - підкреслив Михайло Олександрович.

Згідно з порядком денним учасники конференції заслухали звіт президії районної ради організації ветеранів та звіт ревізійної комісії, обрали раду районної організації та ревізійну комісію на наступні 4 роки.

Головою ради районної організації ветеранів знову обрано Сапунова І.Ф., його ж обрано і делегатом на 8-му конференцію обласної організації ветеранів України.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 784 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024