Четвер, 28.03.2024, 22:28
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Липень » 25 » Волонтерський тур «Tour ON»
16:16
Волонтерський тур «Tour ON»

«Маленьким зусиллям великої кількості людей ми можемо змінити світ» – саме так вважають волонтери, які  протягом 10 днів мандрують п’ятьма районами Одеської області. Одна команда волонтерів мандрує півднем Одеської області, маршрут другої піде на  північ. Тур волонтерів  розпочався  17 і закінчиться  26 липня. Разом з місцевими активістами волонтери вирішують заздалегідь обрану проблему (наприклад, відбудовують дитячий майданчик, малюють мурал у дитячому будинку…), а також проводять весело час та знайомляться з місцевою культурою.  Вони  прагнуть  показати  громадянам малих населених пунктів, віддалених міст області, що зміни це просто, а головне що їх можна реалізувати! 

17 липня група молодих, активних, небайдужих українців, представників різних куточків нашої країни,  розпочала  подорож з  Сергіївки  Білгород-Дністровського району, де  перетворили стіну, повністю заклеєну оголошеннями, на класну фотозону та візитку містечка.

 Вчора вони приїхали у  Сарату, де ознайомились з історією селища побував  в Кірхі та на екскурсії в районному музеї. Сьогодні, при підтримці місцевої влади волонтери розчищають площадку в центрі  Сарати  для майбутнього  парку.  До них приєднались підлітки  з  Сарати, та дорослі мешканці  нашого району.

20 липня  волонтери прямують в Арциз, потім Тарутино, і  26 липня волонтерський тур закінчиться у с. Стара Царичанка Одеської області.

Координатор південної групи Настя Калугина висловлює подяку Impact Hub Odessa і Одеській обласні державні адміністрації за підтримку в прведенні туру. Заздалегідь  була домовленість з місцевою владою в 5 містах і селах,  та організована робота для команди.

До закінчення туру залишилось 6 днів, тому організатори запрошують приєднатися  молодих та активних людей, які люблять подорожі  Україною, у Волонтерський тур «Tour ON».


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 414 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024