Вівторок, 30.04.2024, 08:56
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Листопад » 20 » Вода в смт Сарата неналежної якості
15:43
Вода в смт Сарата неналежної якості

Державна установа «Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» розмістила офіційну інформацію щодо стану питної води в одеській області.

Всього по Одеській області було відібрано 147 проб питної води на санітарно-мікробіологічні і 109 проб на санітарно-хімічні показники. Із них не відповідають вимогам ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» по санітарно-мікробіологічним показникам проб (6.1%), а саме: Білгород-Дністровський район (села Козацьке, Маразліївка, Широке), Подільський район (села Новоселівка, Соболівка) і по санітарно-хімічним показникам 23 проби (21.1%), а саме: міста Болград, Арциз, Сарата, Кілійський район (м.Вилкове), Подільський район (села Новоселівка, Коси).

Води поверхневих водойм 1-ї категорії (р. Дунай) на санітарно-мікробіологічні показники  було досліджено 11 проб води, з них не відповідало нормативним вимогам 3 проби (Кілійський район, смт. Вилкове,); з досліджених на санітарно-хімічні показники 7 проб води поверхневих водойм усі відповідали нормативним вимогам. Води поверхневих водойм 2-ї категорії досліджені на санітарно-мікробіологічні показники 4 проби води ( Подільський район) та 4 проби води на санітарно-хімічні показники усі відповідали нормативним вимогам.

За даними моніторингу за станом  грунту, на території житлової забудови м. Білгород-Дністровського, м. Ізмаїл, смт. Сарата досліджені 6 проб на санітарно-хімічні та 4 проби на санітарно-мікробіологічні показники усі відповідали гігієнічним вимогам.

Радіаційний фон на території області складає 12-14 мкР/год, що відповідає природному фону багаторічних спостережень.

Для вжиття відповідних заходів, інформації про всі виявлені нестандартні проби направлені до Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, головам райдержадміністрацій та балансоутримувачам.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 321 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024