П`ятниця, 29.03.2024, 00:40
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Лютий » 2 » Вивчення досвіду децентралізації.
10:53
Вивчення досвіду децентралізації.

1 лютого 2017 року делегація Саратського району відвідала Тузлівську об’єднану територіальну громаду. До складу делегації на чолі  з в.о. голови райдержадмінстрації Переправкою Ю.П. увійшли працівники районної державної адміністрації, районної ради і голови Світлодолинської ,Кулевчанської, Успенівської та Сергіївської сільських рад .
Тузлівська об’єднана територіальна громада була створена відповідно до рішення Тузлівської сільської ради № 517-VІ від 07.08.15 та Безім’янської сільської ради № 231-VІ від 07.08.15 «Про добровільне об’єднання територіальних громад». 25 жовтня 2015 року відбулися перші вибори голови ОТГ. Голова об’єднаної територіальної громади Корнован-Мойсєєнко Л.Ю.ознайомила делегацію із структурою об’є
  днаної громади, зазначивши, що після процесу об’єднання відбулися якісні зміни. Зокрема видатки бюджету за 2016 року склали майже 13,5 млн.грн. Це значна сума, яка дозволяє утримувати школу та дошкільні установи, заклади культури та забезпечувати благоустрій у всіх селах громади. Кошти вкладаються відповідно до потреби кожного села, а не тільки центру громади.

На території Тузлівської ОТГ функціонують:
• навчально-виховний комплекс - 1;
• дошкільний навчальний заклад - 2;
• центр первинно-медичної допомоги - 1;
• пункт швидкої допомоги - 1;
• будинок культури-2;
• бібліотека-4;
• сільський клуб-1;
На сьогоднішній день в громаді проживає 2600 чоловік.

Робоча поїздка у Тузлівську об’єднану територіальну громаду з вивчення досвіду реформи децентралізації влади та об’єднання територіальних громад, дала змогу Сарастьким посадовцям у живому спілкуванні отримати відповіді на питання, що їх цікавили та обговорити проблемні питання, що виникають у процесі роботи громади .


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 387 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024