Субота, 27.04.2024, 19:49
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Жовтень » 15 » Виставка – конкурс досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі»
23:31
Виставка – конкурс досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі»

З метою пропаганди серед молоді охорони природи, екології, сільського та лісового господарства, підвищення ефективності та якості організації роботи на навчально-дослідних земельних ділянках, шкільних лісництвах, поліпшення стану довкілля, озеленення та благоустрою населених пунктів та прилеглих територій, сприяння розвитку пріоритетних напрямків еколого- натуралістичної освіти з 01.10.2013р. – 07.10.2013р.
 на базі комунального закладу «Саратський районний БДТ» працювала районна виставка досягнень юних натуралістів „Щедрість рідної землі”, яка проводиться щорічно в рамках Всеукраїнського конкурсу „Мій рідний край, моя земля” і Всеукраїнської акції „Зелений паросток майбутнього”. У виставці активну участь взяли вихованці гуртків Саратського району навчальних закладів освіти. 
На експозицію було представлено 176 робіт за напрямами: участь у Всеукраїнських та регіональних біологічних проектах, робота з природним матеріалом, народні ремесла, практична природоохоронна роботи та природоохоронні акції, трудові акції, дослідницька робота в галузі сільськогосподарського напряму, інноваційна діяльність та передовий досвід, дослідницька робота в галузі лісового господарства, реабілітаційно-оздоровча робота. 
Такий конкурс збирає велику кількість небайдужих до природи, до екологічного стану довкілля учнів загальноосвітніх закладів району, їхніх вчителів, батьків. Хвилюючись, учні презентували і захищали свої вироби і вироби своїх друзів, демонстрували вміння та навички в організації та проведенні дослідницької роботи. Підтримкою дітям були вчителі і батьки, які з задоволенням і гордістю спостерігали за ними. За підсумками та висновками районного журі переможцями з презентації і захисту робіт загальноосвітніх навчальних закладів району стали: 
 І місце - Зорянський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей»; 
 ІІ місце – Петропавлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. –ДНЗ (ясла – садок)»; 
 ІІІ місце - Михайлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла – садок)». 
 А з 08.102013р. – 10.10.2013р. делегація у складі переможців Зорянського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей» Різова Анжеліка і Янєва Дар’я (11 – М клас) на чолі зі своїм керівником Чіклікчі А.І., заступником директора з виховної роботи, презентували роботи переможців Саратського району в м. Одеса. Результат – ІІІ призове місце серед 26 районів Одеської області.


за матеріалами http://sarata-rda.odessa.gov.ua


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 1473 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024