Четвер, 28.03.2024, 23:08
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Жовтень » 26 » Виставка «Історія краю у музейних експозиціях. Земля Саратська»
13:39
Виставка «Історія краю у музейних експозиціях. Земля Саратська»

24 жовтня у виставковій залі  Одеського історико-краєзнавчого музею відбулось відкриття виставки «Історія краю у музейних експозиціях. Земля Саратська», що проходить в рамках обласного проекту «Історія краю у музейних експозиціях» .

В експозиції виставки представлені перлини з колекції Саратського районного історико-краєзнавчого музею  та матеріали, що розповідають про історію нашого краю, роботи художника Іллі Златова (с. Кулевча) та сучасних майстринь.

Виставку відкрили Слюсар Ю. О. заступник директора Одеського історико-краєзнавчого музею та завідуюча відділом Загребенюк Г.А.

На відкритті виставки виступили Кімліченко Л.В. - керівник апарату Саратської районної державної адміністрації, яка вручила Одеському музею на згадку декоративну тарілку із гербом Саратського району, П.І.Узунов, письменник, подарував музею свою книгу «У истоков Сараты», І.М. Захарченко, переселенець із Луганщини, просвітянин і поет, що зараз мешкає в Саратському районі, прочитав свій вірш про Сарату. Виступили Л.М.Клим – завідуюча Саратським музеєм та Н.А.Колісник - завідуюча відділом культури райдержадміністрації.

Керівництво Одеського історико-краєзнавчого музею передало  в район набори книжок, шо видані Одеським музеєм, а також були вручені грамоти Н.А.Колісник, Т.В.Баюш та Л.М.Клим.за належну підготовку презентації проекту «Історія краю у музейних експозиціях. Земля Саратська»  

Гості заходу ознайомилися з роботою Саратського районного історико-краєзнавчогомузею, переглянувши документальний фільм, презентований музеєм. Також, змогли насолодитися виступом аматорського колективу Кулевчанського будинку культури, що інсценував  фрагмент болгарського весільного обряду «Понеділок».

Порадувало, що на презентації було багато молоді. Захід був яскравим, насиченим подіями та відкриттями і викликав жвавий інтерес у відвідувачів.

Виставка «Земля Саратська» триватиме із 24 жовтня по 21 листопада 2017 р.,за адресою: м. Одеса, вул. Ланжеронівська, 24-а,
Виставкова зала (відділ Одеського історико-краєзнавчого 
музею) щоденно, з 10.00 до 17.00, вихідні дні – четвер, п’ятниця.
Тел. для довідок: 722- 48 -67; 726-26-08.

Відвідайте нашу виставку!


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 445 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024