Субота, 20.04.2024, 04:52
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Жовтень » 21 » Виставка досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі»!Виставка досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі»!
11:03
Виставка досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі»!Виставка досягнень юних натуралістів «Щедрість рідної землі»!

Осінь - дивовижна пора, яка в наших широтах має особливу чарівність: вкриті позолотою дерева, розкинуте на травах срібне мереживо павутини, щедрі дари полів і садів. Саме цієї пори  щорічно КЗ «Саратський районний БДТ» організовує традиційну виставку досягнень юних натуралістів   "Щедрість рідної землі". Метою заходу є пропаганда серед молоді охорони природи. Виставка  - конкурс це не тільки виготовлення поробок, а й підсумки  еколого – натуралістичної роботи за рік,  дослідно-експериментальна робота учнів нашого району в галузі сільського та лісового господарства, на навчально-дослідних ділянках, власних присадибних ділянках  і теплицях, в галузях біології, рослинництва та тваринництва; роботи музеїв та куточків хліба, практичної природоохоронної роботи та участь в природоохоронних, трудових акціях.

В цьому році у виставці - конкурсі  активну участь взяли учні 22 навчальних закладів освіти району, вихованці гуртків КЗ «Саратський районний БДТ» та  вихованці художнього класу  КЗ «Саратська дитяча музична школа».

На виставку  було представлено 231 поробку. Завдяки знанням, досвіду, ідеям педагогів,  допомозі батьків, творчій уяві дітей,  кожен експонат – справжній шедевр майстерності, адже не лише творчий, а й часом неординарний підхід допоміг створити унікальні речі із природного матеріалу, простих підручних засобів. Фантазіям дітей  не було меж - чарівні квіти з мушлі, кумедні тваринки з овочів, скриньки  з макаронних виробів, кошики, тваринки з шишок, вироби з зерна, солоного тіста, соломки,  ляльки і соняхи з лушпиння кукурудзи та  колосся пшениці, різноманітні картини з насіння, каміння, мушлі…

Відповідно до умов конкурсу по декілька представників з кожного закладу освіти презентували свою експозицію.    Оригінально і  з творчим підходом розкрила  у своїй презентації делегація з Петропавлівського НВК  «ЗОШ І – ІІІ ст. ДНЗ (ясла – садок) шанобливе ставлення до праці хліборобів, своїх батьків,  вирощування злакових культур, збір врожаю на полях с. Петропавлівка.

Одну делегацію змінювала інша, діти хвилювалися, але гідно представляли свою школу, село. Переможцями стали учні  Розівської ЗОШ І – ІІІ ст., які 10 жовтня презентували досягнення юних натуралістів  Саратського району  в  Одеському обласному центрі позашкільної освіти та виховання. За висновками обласного журі наш район посів  ІV призове місце.

Дякуємо усім учасникам виставки за плідну роботу, співпрацю, адже проведення заходів на екологічну тематику  - це важлива складова у вихованні наших дітей.

Сердюк А.А., директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 574 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024