Вівторок, 23.04.2024, 12:17
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 11 » Вихованці Саратської музичної школи гідно представили район на обласному конкурсі
11:06
Вихованці Саратської музичної школи гідно представили район на обласному конкурсі

​4 квітня 2016року на сцені концертної зали Одеської обласної філармонії відбувся черговий мистецький захід, в якому взяли участь вихованці КЗ «Саратська ДМШ» - обласний огляд-конкурс дитячого танцю учнів хореографічних відділень шкіл естетичного виховання. Він проводився за планом навчально-методичного центру закладів культури та мистецтва з метою розвитку хореографічного мистецтва, виявлення обдарованих виконавців, підвищення рівня навчання в школах естетичного виховання. 

28 хореографічних колективів з обласних шкіл та шкіл естетичного виховання міста Одеса мали можливість продемонструвати свою виконавську майстерність, поділитись своїми творчими досягненнями,  обмінятись досвідом.

Для участі в огляді-конкурсі від нашої школи були заявлені  два творчих колективи: «Сюрприз», керівник – Тетяна Караган та «Любисток», під керівництвом Людмили і Євгенія Кім, виступ яких був яскравим та професійним. Велика подяка батькам за фінансову підтримку заходу, завдяки якій підготовлені сценічні костюми. Бажаємо нашим маленьким артистам успіхів, а викладачам творчого  натхнення.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 341 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024