Середа, 24.04.2024, 09:05
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Січень » 22 » Військові рятівники.
16:04
Військові рятівники.

У ніч з 18 на 19 січня поблизу селища міського типу Сарата стався природній катаклізм – снігова хуртовина, внаслідок чого на трасі опинилися у сніговій блокаді цивільні особи та поліція, яка намагалася їм допомогти. Масштаб стихії був такий, що залишилося без води та світла все місто. Обірвані лінії електромережі, повалені дерева та стовпи. Біля села Маяки, рух транспорту був повністю унеможливлено.

Тому на допомогу цивільним прийшли військовослужбовці військової частини А2611 Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Наявними технічними засобами вони витягли з снігових заторів більше півсотні автомобілів, врятувавши таким чином людей, які могли постраждати внаслідок переохолодження.

Особливо це стосувалося молодої родини, яка поверталася з родильного дому з двотижневою малечею на руках, але так само опинилася у полоні стихії. Пальне в машині закінчилося і обігрівати далі салон вже не було чим. Їм на допомогу прийшли майор Олег Осовський та старший лейтенант Олег Долинюк на КрАЗі.

Отже, вкотре військовослужбовці Військово-Морських Сил довели, що вони ладні рятувати своїх співгромадян незалежно від місця, часу та самих завдань.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 624 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024