П`ятниця, 29.03.2024, 16:11
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Грудень » 14 » Виїзний прийом голови районної державної адміністрації А. А. Лобана.
11:05
Виїзний прийом голови районної державної адміністрації А. А. Лобана.

Ніякі моніторингові дані та звітність, навіть найкращі, не замінять побаченого на власні очі та почутого від людей. Саме цими принципами керується у своїй повсякденній роботі очільник району Антон Анатолійович Лобан, здійснюючи робочі поїздки до сільських територіальних громад Саратщини.

12 грудня 2017 року голова райдержадміністрації району провів виїзний прийом громадян.  Черговою сільською радою, на території якої побував Антон Анатолійович стала Фараонівка.

 Познайомитись та поспілкуватись з новопризначеним керівником району прийшло чимало жителів села. При зустрічі з селянами очільник району зазначав, що при­їхав сюди з метою по­спілкуватися з громадою, безпо­середньо від неї почути про існу­ючі проблеми і разом пошукати можливі шляхи їх вирішення.

Серед питань, з якими міс­цеві люди зверталися до очільника району, була проблема розрахунків за здані в оренду  земельні паї, піднімались питання децентралізації,  стану доріг, водопостачання та виплатам субсидій.  

У зв'язку з тим що село розташоване на кордоні з Молдовою, і у багатьох селян є родичі за кордоном, жителями  Фараонівки піднімалося питання оформлення закордонних паспортів та відкріття пропускного пункту.

Антон Лобан відповів на всі порушені питання, що хвилюють жителів громади,   надав обґрунтовані роз´яснення згідно чинного законодавства, а також взяв на власний контроль най­болючіші питання та пообіцяв всіляко сприяти їх вирішенню.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 450 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024