Неділя, 28.04.2024, 06:55
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Жовтень » 28 » Відзначення в Саратському районі 69 річниці визволення України від фашистських загарбників
21:47
Відзначення в Саратському районі 69 річниці визволення України від фашистських загарбників


28 жовтня 2013року з нагоди відзначення славної дати в історії нашої держави – 69 –ї річниці визволення України від фашистських загарбників в селищі Сарата делегація у складі голови Саратської районної державної адміністрації Коритного А.С., голови Саратської районної ради Чемерис В.С., голови Саратської селищної ради Негодяєва А.Л., ветерана, кавалера чотирьох медалей «За відвагу» Прокоф’єва О.Ю., голови районної організації ветерані війни і праці Сапунова І.Ф., інших мешканців району поклали квіти до Кургану Слави.
Продовжено святкування Дня визволення
  України від німецьких загарбників біля пам’ятка загиблим воїнам в селищі Сарата. У святкуванні взяли участь представники трудових колективів, підприємств, установ та організацій, представники засобів масової інформації, які прийшли вшанувати пам'ять всіх тих, хто боровся з ворогом на фронтах Великої Вітчизняної, на окупованій території, хто працював в тилу.

Відкрив мітинг голова селищної ради Негодяєв А.Л., який надав слово голові райдержадміністрації Коритному А.С.. У своєму виступі Анатолій Семенович наголосив: «Великий внесок у велику перемогу зробили і наші земляки. Сьогодні на території району проживає 35 учасників Великої Вітчизняної війни, 28 вдів учасників бойових дій, 4 610 дітей війни. Вони є живими свідками тієї найбільшої і найжахливішої в історії людства війни… 
На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, щодо підвищення соціального захисту ветеранів війни з 1 травня 2013 року проведено перерахунок пенсій інвалідам війни, учасникам бойових дій у період Великої Вітчизняної війни. Розмір надбавки до пенсії складає 467 грн., підвищено надбавки до пенсій і дітям війни у розмірі 62грн. з 1 січня 2013 року.
Виконуючи завдання Президента України Віктора Януковича щодо збереження культурної та історичної спадщини в рамках соціально –економічної програми «Народний бюджет», ініційованої головою облдержадміністрації Едуардом Матвійчуком, у Саратському районі реставруються та будуються пам’ятники героям Великої Вітчизняної війни…» Голова райдержадміністрації, Анатолій Семенович Коритний, привітав усіх із святом. До його привітань приєднався і голова громадської організації ветеранів війни і праці Сапунов І.Ф. Завершився мітинг покладанням квітів до пам’ятника загиблим воїнам.


за матеріалами http://sarata-rda.odessa.gov.ua


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 464 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024