Понеділок, 29.04.2024, 11:02
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Листопад » 1 » Відзначення Дня соціального працівника в Саратському районі
16:36
Відзначення Дня соціального працівника в Саратському районі


Щороку в першу неділю листопада в Україні відмічається професійне свято – День працівників соціальної сфери. 
1 листопада 2013 року у великій залі районної державної адміністрації були проведені святкові заходи, присвячені Дню працівників соціальної сфери.
Вітаючи присутніх з професійним святом, голова районної державної адміністрації Коритний А.С. зазначив: «Професійне свято працівників соціальної сфери – це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, щодня забезпечує реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин. Соціальному працівнику доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров’ям, особистими і груповими конфліктами, плануванням сім’ї, з проблемами працевлаштування, професійної і соціальної адаптації різних категорій населення». 
Голова районної державної адміністрації висловив подяку тим, хто на протязі багатьох років, піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечував надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, робив і робить вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства, це насамперед Дротенку Івану Антоновичу; Дротенко Людмилі Федорівні, Кріцькій Ользі Андріївні, Кривцовій Надії Юхимівні, Парпалак Ілларіону Костянтиновичу, Подуст Ніні Василівні, Рутковській Галині Олександрівні, Салагіній Валентині Михайлівні, Цуркан Валентині Дем’янівні, Яцук Олені Іванівні, Кондя Людмилі Сергіївні, Малоіван Тетяна Степанівні, Цибрій Раїсі Савівні та багатьом іншим.
Побажав всім присутнім 
міцного здоров’я, злагоди і домашнього затишку, життєвих гараздів, добробуту та нових професійних звершень. 
Відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації багато працівників соціальної сфери району були нагороджені Грамотами за 
визначні трудові здобутки, особистий внесок в соціальний захист громадян району, вагомі досягнення у професійній діяльності та з нагоди відзначення професійного свята.
Силами аматорського колективу Сергіївського будинку культури для винуватців свята було підготовлено святковий концерт.



по материалам http://sarata-rda.odessa.gov.ua


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 488 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024