П`ятниця, 26.04.2024, 05:26
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Лютий » 28 » Відвідування ізолятора тимчасового тримання Саратського відділення поліції неповнолітніми.
17:52
Відвідування ізолятора тимчасового тримання Саратського відділення поліції неповнолітніми.

15.02.2017 року старшим інспектором з ювенальної превенції сектору превенції Саратського відділення поліції Білгород-Дністровського відділу поліції ГУНП в Одеській області майором поліції Арнаутовою В.Г. спільно з начальником Саратського районного сектору пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України капітаном внутрішньої служби Петкович З.А. та старшим інспектором Саратського районного сектору пробації Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України капітаном внутрішньої служби Руднєвою І.С. було організовано відвідування ізолятора тимчасового тримання Саратського відділення поліції неповнолітніми, що були засуджені за скоєння кримінальних правопорушень до покарання з випробувальним строком.
Із зазначеними неповнолітніми була проведена інформаційно- роз’яснювальна бесіда, під час якої вони були попереджені про відповідальність за вчинення повторних кримінальних правопорушень.
На відвідуванні крім зазначених неповнолітніх, які перебувають на обліках у відділенні поліції та секторі пробації, також були присутні працівники служби у справах дітей Саратської РДА та працівники центру соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді району.
Під час відвідування ізолятору тимчасового тримання підоблікові неповнолітні мали змогу ознайомитись з умовами перебування осіб, підозрюваних у скоєнні злочинів, в камерах. Крім того, підоблікові неповнолітні оглянули кімнату для проведення слідчих дій та майданчик для прогулянок.
Будемо сподіватись, що після відвідування ізолятору тимчасового тримання неповнолітні правопорушники зробили для себе висновки, і в подальшому не будуть скоювати кримінальні правопорушення.


(В.Г Арнаутова)


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 584 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024