Субота, 20.04.2024, 01:41
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Жовтень » 21 » Відкриття спортивного комплексу в селищі Сарата
00:37
Відкриття спортивного комплексу в селищі Сарата

20 жовтня 2012 року в центрі селища Сарата відбулася видатна подія – відкриття нового стадіону, побудованого в рамках реалізації соціально-економічної програми «Народний бюджет» за ініціативи Губернатора Одеської області Едуарда Леонідовича Матвійчука. Право на будівництво стадіону згідно сертифікату отримала збірна команда Саратського району з футболу  у минулому році за перемогу у турнірі на приз голови Одеської обласної державної адміністрації.

На відкриття нового сучасного стадіону були запрошені голова Одеської обласної державної адміністрації Матвійчук Е. Л., керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, делегації з сусідніх районів, з населених пунктів Саратського району, мешканці селища Сарата, представники громадськості району, преса. 

Святковий настрій гостей та глядачів створювала музика, яка лунала на стадіоні. На вході до стадіону грав духовий оркестр Зорянського сільського будинку культури. 

Хлібом-сіллю зустріли голову Одеської обласної державної адміністрації Матвійчука Е. Л. голова Саратської районної державної адміністрації Коритний А.С. та голова районної ради Чемерис В.С. та запросили до президії. 

Урочистому відкриттю передує святковий парад спортсменів сіл Саратського району, неодноразових переможців районних і обласних змагань, призерів обласних, всеукраїнських і міжнародних чемпіонатів, яким була надана честь пройти по стадіону вздовж переповнених глядачами трибун. 

Право на підняття Державного прапору України, прапорів Одеської області і Саратського району отримали шестикратний чемпіон країни серед юнаків і молоді, бронзовий призер чемпіонату Європи серед юнаків Райчев Петро, заслужений тренер України Златов В.Г., капітан команди Саратського району по футболу, яка заволоділа кубком Губернатора Одещини і сертифікатом на будівництво нового стадіону, Райчев О., чемпіонка обласної спартакіади школярів з волейболу Бегу Ю., капітан команди Зорянського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей», який став чемпіоном Одеської області у Всеукраїнському турнірі «Євро – 2012» серед школярів Тропанець Олег. 

З привітальним словом до присутніх звернувся голова Одеської обласної державної адміністрації Матвійчук Е.Л., який привітав мешканців Саратського району з відкриттям стадіону. Наголосив, що даний об’єкт буде слугувати людям, що політика Президента України, ініціатива Губернатора Одеської області  «Народний бюджет» розраховані на конкретні справи для людей і завдяки людям. Люди вирішають куди і як використовувати кошти, влада це люди, які працюють заради людей. Новий стадіон в Сараті – це приклад того, що виділені бюджетні кошти освоєні, стадіон побудовано і всі бачать результати конкретної справи.

Користуючись можливістю, голова обласної державної адміністрації прозвітував про свою роботу на даній посаді. Де відмітив, що в Одеській області було 38 недобудованих шкіл, а за два з половиною роки було побудовано 15 нових сучасних шкіл. Тільки в цьому році школи отримали більш як 1500 комп’ютерів, повністю вирішена проблема підвозу школярів до шкіл – виконана програма «Шкільний автобус» (перша область в Україні). 

Багато уваги приділяється розвитку медицини. Кожний сільський медичний працівник отримує додатково до заробітної платні ще 200 гривень губернаторської надбавки, що є наглядним прикладом уваги до турбот медиків.  

На придбання медичного обладнання в області витрачено в 10 раз більше коштів ніж в минулі роки, використано 107 млн. грн., придбані сучасні рентген-апарати, отримано більше 40 машин «швидкої допомоги», приділяється велика увага ФАПам.

Матвійчук Е.Л. висловив подяку лікарям та всім причетним до проведення в області диспансеризації населення, завдяки якої більш як 550 тис. сільського населення було оглянуто лікарями районних та обласної лікарень в рамках проведення «Народного медогляду», відмітив, що з бюджету області на ці цілі не використано а ні копійки.

 

 

Користуючись можливістю начальник управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації Бартко М.П. передав сертифікати на отримання медичного обладнання головним лікарям районів області присутнім на святі.

З привітальним словом до присутніх звернувся голова Саратського районної державної адміністрації Коритний Анатолій Семенович, який відмітив, що сьогодні велике свято для мешканців Саратського району, якого не було багато років, вперше вводиться в експлуатацію новий сучасний спортивний комплекс, який дозволить примножити спортивні досягнення району, спонукати до нових спортивних звершень.

Сьогодні вперше в історії разом з Державним прапором здіймається в повітря і майорить прапор Саратського району. Голова районної державної адміністрації висловив велику подяку голові Одеської обласної державної адміністрації Матвійчуку Е.Л., завдяки якому почалося будівництво спортивного комплексу, побудованого за рахунок державного бюджету в рамках реалізації проекту програми «Народний бюджет». Спортивний комплекс буде слугувати всьому району. Рівень спортивного комплексу відповідає вимогам для проведення змагань не лише на районному, а і обласному рівнях.

 

 

На святі з привітальним словом виступили голова Саратської районної ради Чемерис В.С., народний депутат України Плохой І.І., головний лікар комунального закладу « Саратська центральна районна лікарня» Сиротенко В.П., директор ТОВ «Каркас – ЛД» Лохматов В.О., директор комунального закладу «Саратська ДЮСШ» Кобиленко І.І. 

Директор ТОВ «Каркас – ЛД» Лохматов В.О., фірма якого завоювала право на будівництво стадіону та з честю в скорочені терміни (3 місяці) виконала це завдання, передав символічний ключ від нового чудового спортивного комплексу директору комунального закладу «Саратська ДЮСШ» Кобиленку І.І.

 

 

Право відкрити новий спортивний комплекс було надано голові Одеської обласної державної адміністрації Матвійчуку Е.Л., голові Саратської районної державної адміністрації Коритному А.С., голові Саратської районної ради Чемерису В.С., які перерізали червону стрічку нової споруди.

 

 

Перший удар по футбольному м’ячу у ворота нового стадіону здійснив Губернатор Одеської області Матвійчук Е.Л.

 

 

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення будівництва та введення в експлуатацію нового спортивного комплексу в селищі Сарата, збудованого в рамках реалізації соціально-економічної програми «Народний бюджет» за ініціативи Губернатора Одеської області Матвійчука Е.Л. нагороджені грамотами та висловлена подяка голови районної державної адміністрації та районної ради  тим, хто своєю відповідальністю, наполегливою працею приблизили день відкриття стадіону.

На святі виступили шоу-група «Забава» (м. Одеса) та ансамбль народної пісні «Славяне» (м. Одеса). 

Достижениями своих спортсменов Саратский район знаменит далеко за пределами Одесской области. Юные футболисты, волейболисты, борцы и атлеты с гордостью представляли свои команды на открытии нового стадиона в Сарате.

Олег Трапанец, футболист: есть желание выйти первыми на это поле и показать хороший результат, чтобы впечатлить и зрителя, и своих болельщиков.

Игорь Плохой, народный депутат Украины: такой красавец стадион, который появился в Сарате, просто необходим. И я думаю, это даст новый импульс для молодёжи заниматься спортом.

В области запланировано строительство 16 таких стадионов, но на деле количество сданных объектов уже давно превышает указанную цифру, говорит губернатор Одесской области Эдуард Матвийчук.

Эдуард Матвийчук, губернатор Одесской области: мы будем отстраивать экономику Одесской области. И я уверен, что уже на следующий год каждый житель почувствует на себе реальное улучшение и реальные дела, которые проходят в Одесском регионе.



ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 1234 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024