Четвер, 18.04.2024, 03:42
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Квітень » 6 » Відбулося розширене засідання громадської ради при районній державній адміністрації
16:08
Відбулося розширене засідання громадської ради при районній державній адміністрації


4 квітня відбулося  розширене засідання громадської ради при районній державній адміністрації, на яке були  запрошені голови громадських організацій району, а також  голова районної державної адміністрації - А.С.Коритний, голова районної ради - В.С.Чемерис, головний лікар комунального закладу «Саратська ЦРЛ» -В.П.Сиротенко, головний державний санітарний  лікар – Н.І. Волкова, начальник сектору по зв’язкам з громадськістю міжрайонної податкової інспекції – Н.В.Костова , заступник голови районної ради О.О.Фабрикатор та  представники районних  засобів масової інформації. Всього присутніх було 30 чоловік.

          Зустріч, що тривала більше трьох годин, пройшла у форматі «Діалог з владою». З вступним словом виступила голова громадської ради при Саратській районній державній адміністрації, депутат районної ради В.Г.Іожица  та  висловила сподівання про систематичне проведення такого розширеного засідання  раз на півроку. Виступаюча апілювала до Конституції України (ст.38), Закону України «Про місцеві державні адміністрації»(ст.39), Указу Президента України В.Ф.Януковича  «Про стратегію державної політики сприяння розвитку громадського суспільства», де приділяється велика увага широкій участі громадськості у формуванні та реалізації  державної політики. Предметом обговорення  стала програма соціально - економічного розвитку  району та реалізація пунктів народного бюджету. З детальним аналізом діяльності влади  в усіх аспектах громадського, політичного та економічного життя Саратського району виступив голова районної державної адміністрації А.С.Коритний. Після цього відбувся цікавий діалог з владою представників громадськості, які задали низьку питань, що стосується можливості  використання термальних джерел, вітрової та сонячної енергії, газифікації району ( питання задавав голова профспілки  працівників АПК А.Г.Волощук). Присутніх, зокрема голову профспілки державних установ Г.М.Минзул, цікавила проблема якості питної води – інформацію з цього питання надала  головний санітарний лікар Н.І Волкова. Голова районної організації інвалідів Г.І.Тропанець  підняла питання  контролю за платними послугами, які надаються центральною районною лікарнею, та торкнулася проблеми покращення харчування хворих у стаціонарах відділень. Голова громадської організації ветеранів війни та праці І.Ф.Сапунов поцікавився строками облаштування палат для інвалідів Великої Вітчизняної війни, а також створенням соціальних аптек в районі. Голова громадської організації «Клубу ветеранів футболу Саратського району», депутат районної ради В.І.Саламаха звернув увагу керівництва району на необхідність ремонту та облаштування «старого» стадіону, що знаходиться в селищі; голова профспілки  працівників освіти  району Г.К Могорян торкнувся проблеми надто високих  цін на білети для перевезення  пасажирів між населеними  пунктами  району та необхідністю фінансування  з районного бюджету компанії оздоровлення дітей. Голова районного болгарського культурно – просвітницького товариства «Відродження» О.М.Арнаутова попросила проконтролювати забезпечення  дитячих садків  та шкіл натуральними молочними продуктами місцевих сільгоспвиробників. Вичерпну відповідь на всі  ці поставленні питання давали очільники району А.С.Коритний і В.С.Чемерис.
        На завершення зустрічі голова громадської ради при районній державній адміністрації  В.Г.Іожица проінформувала  про конкурс управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Одеської обласної державної адміністрації з визначення програм  та проектів, розроблених  громадськими організаціями та творчими спілками  для виконання яких надається фінансова підтримка з обласного  бюджету .
         Наступний діалог з владою  члени громадської  ради запропонували  провести у вересні  з метою дієвого контролю за виконанням «Народного бюджету». 


 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 507 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024