Вівторок, 23.04.2024, 12:13
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 1 » VI регіональний конкурс піаністів «Дебют»
15:37
VI регіональний конкурс піаністів «Дебют»

Саратська дитяча музична школа 29 березня гостинно відкрила двері учасникам VI регіонального конкурсу піаністів «Дебют», для учнів молодших класів фортепіанних відділів шкіл естетичного виховання Білгород-Дністровського територіального об’єднання.

Цей, вже традиційний творчий захід, проводиться щорічно з метою виявлення талановитих юних музикантів, а нинішній конкурс ще і знаменний, бо проводимо ми його в ювілейний для нашої музичної школи 55-й навчальний рік. 

За результатами конкурсу серед учнів 3 класів ІІІ місце посів Баланич Трохим, викладач Дмитрик Людмила Сергіївна, ІІ місце - Мовчан Вітя, викладач Горшкова Людмила Костянтинівна, а серед учнів 4 класів переможне І місце виборола Бузган Олена, учениця Урсу Аурелії Антонівни.

Високий рівень підготовки та гарні результати показали і наші гості, учні Арцизької та Сергіївської музичних шкіл, які також посіли переможні місця. Всі учасники конкурсу отримали грамоти за участь, емблеми конкурсу та можливість спілкування, яку нам завжди дарують такі зустрічі.

«Дебют» - це початок, перший виступ на сцені, своєрідне свято, за яким стоїть кропітка і серйозна робота юних артистів та їх наставників. Бажаємо всім в подальшому наснаги, впевненості в своїх силах, перемоги над собою і творчих успіхів!

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 511 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024