Субота, 20.04.2024, 11:54
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Травень » 9 » Весняний ярмарок до Дня Перемоги у селищі Сарата
19:40
Весняний ярмарок до Дня Перемоги у селищі Сарата

Централізовані святкові ярмарки сільськогосподарської продукції, які проводяться в селищі Сарата за ініціативою голови райдержадміністрації Лева М.О., голови районної ради Райнова Б.І. та Саратського селищного голови Негодяєва А.Л. вже стали традиційними. Вони надають можливість мешканцям районного центру та сусідніх сіл придбати продукти харчування від сільгоспвиробників району за цінами, суттєво нижчими від ринкових. 
Черговий - весняний ярмарок, який відбувся 7 травня на центральній площі Сарати, став приємним подарунком до Дня Перемоги. Відкриваючи його, голова районної ради Райнов Б.І та заступник голови райдержадміністрації Ротар В.В. привітали всіх присутніх з великодніми та травневими святами, побажали землякам миру, добра Божого благословення, врожайного року, добробуту та гарного настрою.
Особлива подяка прозвучала на адресу керівників базових господарств та підприємців, які відгукнулися на ініціативу керівництва району і підтримали людей, реалізуючи свою продукцію за зниженими цінами. 
Таким чином, м’ясо свинини та баранини, соняшникова олія, борошно, хлібобулочні вироби, молочна продукція, ковбасні вироби та овочі від СВК «Победа», СВК«Прогрес», СВК «Родина», СВК «Рассвет», СВК «Дружба», ФГ «Кулевча», СВК «Сергіївка», СВК «Єдність народів», ТОВ «Райлянка», були дешевшими від ринкових в середньому на 25%. Активну участь у ярмарку взяли також ПП «Успіх», СПД «Пальжок», ПП «Галюров», «Саратазаготпром», Саратська райспоживспілка.
Організатори свята потурбувались і про культурну програму ярмарку. Фахівці відділу культури райдержадміністрації (Колісник Н.А) та районного будинку культури (Баюш Т.В.) підготували святковий концерт за участю народного фольклорно-етнографічний ансамбль «Українські вечорниці» та тріо «Любисток» Плахтіївського СБК, учнів Саратської школи-гімназії народного ансамблю пісні і танцю «Мерцишор» та сімейного вокального ансамблю «Плачинта-Сирбу» Новоселівського будинку культури, чоловічого вокального ансамблю «Чумацький шлях» та учасників жіночого вокального ансамблю «Сузір’я» Михайлівського СБК. Патріотичні та народні пісні і танці у їх виконанні створили гарну атмосферу та святковий настрій відвідувачам ярмарку напередодні великого свята - Дня Перемоги.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 528 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024