Середа, 24.04.2024, 21:29
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 11 » Вернісаж творчості юних талантів Саратського району!
11:03
Вернісаж творчості юних талантів Саратського району!

​Відповідно до заходів з реалізації «Концепції художньо – естетичного виховання учнів у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах», плану роботи КЗ «Саратський районний БДТ» на 2015/2016н.р., з метою встановлення творчих контактів, укріплення зв’язків та співпраці КЗ «Саратський районний БДТ» з закладами освіти та культури району, формування творчого потенціалу підростаючого покоління, підтримки та розвитку юних талантів, збереження та розвиток національної культури 30.03.2016р. - 01.04.2016р. відбувся районний фестиваль – конкурс «Вернісаж творчості – 2016», який проводиться вже третій рік поспіль. За ці роки захід набрав великих  обертів: підвищився рівень організації і проведення фестивалю, збільшилась кількість учасників та якість виконання в різних номінаціях.

Щиро і гостинно приймали в себе учасників фестивалю господарі Новоселівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей», М-Новоросійської ЗОШ І-ІІІ ст. разом з М – Новоросійським БК, Кулевчанської ЗОШ І – ІІІ ст., Мирнопільської ЗОШ І-ІІІ ст. Так, в Новоселівському НВК фестиваль розпочався урочистою патріотичною піснею у виконанні Плачинти Ю.М., керівника вокального гуртка «Ізвораш», в М – Новоросійському БК – з представлення відеоматеріалів про історичне минуле і сучасне життя села, в Кулевчанської ЗОШ танцювальною композицією – «Діти – майбутнє України», в Мирнопільській ЗОШ - багатогранністю творчих досягнень дітей. Завдяки гарному оформленню, якісному звуку, затишним залам, продуманим і змістовним сценаріям, фестиваль всі три дні крокував впевнено і злагоджено. Діти мали можливість показати свої здібності, вміння працювати на сцені перед великою аудиторією.

Відповідно до поданих заявок, всього було представлено 128 номерів, з яких 25 – з хореографії, 36 читців, 7 театральних постанов, 60 вокальних номерів. Всього у фестивалі – конкурсі взяли участь 22 загальноосвітні заклади, КЗ «Саратський районний БДТ», КЗ «Саратська районна ДМШ». З хвилюванням спостерігали за виступами своїх вихованців керівники гуртків, вчителі та викладачі музичної школи, батьки, які вклали у дітей всі свої знання і вміння. З 128 номерів – 62 отримали найвищу оцінку 15 балів. Такий результат дає можливість переможцям взяти участь у Гала – концерті, який відбудеться 22 квітня в КЗ «Саратський районний БК». Також в цей день буде організовано виставку декоративно – прикладного та образотворчого мистецтва, яка зачарує глядачів.

Велика подяка начальнику відділу освіти Ходос В.В., директорам закладів освіти району, батькам за організацію підвезення дітей до місць проведення фестивалю.

Ми на кожному кроці бачимо спалахи дитячих талантів, вправних і впевнених, боязких і сором’язливих, і кожному з них необхідно приділяти неабияку увагу. Тож будемо сподіватися, що усі дитячі мрії здійсняться, таланти розквітатимуть, а дорослі, які взялися за таку благородну справу, будуть їм у цьому допомагати, і на мистецькому олімпі Саратщини кожного року з’являтимуться нові талановиті зірочки, які сяятимуть ще яскравіше!

Сердюк А.А.,

директор КЗ «Саратський районний БДТ»

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 441 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024