Субота, 27.04.2024, 00:59
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Березень » 28 » В СВК «Родина» (с.Плахтіївка) обрано нового голову правління та оновлено склад керівних органів.
09:37
В СВК «Родина» (с.Плахтіївка) обрано нового голову правління та оновлено склад керівних органів.

27 березня 2018 року в СВК «Родина» (с.Плахтіївка) відбулися звітно-виборчі збори, в ході  яких обрано нового голову правління  та оновлено склад керівних органів господарства.

У зборах в якості запрошених взяли участь голова Саратської райдержадміністрації Лобан А.А., голова районної ради Переправка Ю.П., заступник начальника управління аграрної політики Одеської обласної державної адміністрації   Власенко В.М.,  Плахтіївський сільський голова Лихо І.Г..

Заслухавши  низку звітів  щодо роботи агропідприємства за минулий рік, результати фінансово-господарської діяльності, звіти ревізійної комісії та профспілкового комітету щодо виконання умов колективного договору, члени сільгоспкооперативу перейшли до процедури обрання  нового керівництва господарства.

На посаду  голови правління  СВК «Родина» було висунуто єдину кандидатуру – Мандриченка Віталія Юхимовича, який до цього працював головним агрономом СВК «Родина». Його кандидатуру підтримав і голова  райдержадміністрації Лобан А.А., який  висловив сподівання, що нове керівництво базового господарства, що є одним з провідних бюджетоутворюючих підприємств району, спільно з місцевою та районною владою працюватиме на розвиток села Плахтіївка та Саратського району. Зокрема, голова РДА закликав до співпраці щодо розвитку спорту на селі, ремонту та будівництва шляхів, розвитку соціальної інфраструктури села. В той же час Лобан А.А. подякував за збереження базового господарства та високі показники роботи Саламасі Василю Дмитровичу, який протягом 13-ти попередніх років очолював це підприємство.

За результатами таємного голосування за кандидатуру Мандриченка В.Ю. проголосувало 125 з 136 діючих членів  сільгоспкооперативу.

З обранням нового керівника СВК «Родина» привітали також голова районної ради Переправка Ю.П., Плахтіївський сільський голова  Лихо І.Г., голова ветеранської організації с. Плахтіївка Христюк М.В..


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 605 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024