П`ятниця, 29.03.2024, 10:41
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2012 » Квітень » 10 » В святковій атмосфері відсвяткувала свій 25-річний ювілей з дня утворення районна організація ветеранів
17:32
В святковій атмосфері відсвяткувала свій 25-річний ювілей з дня утворення районна організація ветеранів


В святковій атмосфері відсвяткувала свій 25-річний ювілей з дня утворення районна організація ветеранів. 5 квітня в залі районного Будинку культури зібрався актив організації, понад сто представників населених пунктів району та керівників сільських первинних структур, що очолюють біль ніж 10-тисячний колектив ветеранів району.
 Почесними гостями ювілею стали народний депутат
України І. І. Плохой, депутат облради А. І. Киссе, голова райдержадміністрації А. С. Коритний, його заступник А. І. Небога. З доповіддю про історію створення організації ветеранів Саратщини виступив її голова І. Ф. Сапунов. На питанні соціального захисту і турботі держави та влади району про ветеранів війни і праці зупинився в своєму виступі голова райдержадміністрації А. С. Коритний. Приємною несподіванкою для учасників свята став перегляд документального фільму «Край  наш Саратський», що продемонстрував звершення й досягнення  працівників різних галузей району в минулі роки. Почесними грамотами, подарунками та преміями були нагородженні керівники первинних організацій та активісти районної організації ветеранів. З найкращими побажаннями звернувся до присутніх народний депутат І. І. Плохой, який подарував районній організації 10 тисяч гривень і попросив використати їх для потреб ветеранів. Від імені обласної ради всіх присутніх привітав А. І. Кіссе. Антон Іванович подарував організації багатофункціональний монохромний пристрій, що виконує роль ксерокса та принтера, і пообіцяв допомоги в обладнанні палат для ветеранів війни і праці в районній лікарні. Після нагородження подарунками і преміями ветеранів від імені ветеранської організації району, відбувся концерт вихованців дитячої музичної школи.
Святкування з нагоди 25-річчя утворення організації ветеранів завершилось фуршетом та спілкуванням представників сільських первинних організацій з представниками влади в неофіційній атмосфері.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 446 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024