Неділя, 28.04.2024, 14:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Жовтень » 25 » В смт Сарата відкрилося нове підприємство на 10 робочих місць
12:51
В смт Сарата відкрилося нове підприємство на 10 робочих місць

24 жовтня 2013 року в смт Сарата відкрилося нове підприємство «Комфорт ЛМ», на якому створено 10 нових робочих місць. Підприємство, яке спеціалізуватиметься на виготовленні та реалізації товарів народного споживання, включає виробничий цех по виготоленню товарів особистої гігієни та два фірмових магазини. 
У відкритті підприємства взяли 
 участь голова районної державної адміністрації Коритний А.С., голова районної ради Чемерис В.С., депутати районної ради Лохматов В.О., Таратунський В.А., Благочинний Саратського округу, настоятель Свято-Покровського храму смт. Сарата протоієрей Владислав Шиман, редактор районної газети «Советская новь» Корінь А.Д., преставники громадськості. 

Вітаючи засновників, керівництво та працівників ПП «Комфорт ЛМ» з початком роботи, голова райдержадміністрації Коритний А.С. відзначив що відкриття нового виробництва є важливою подією для соціально-економічного розвитку нашого Саратського району. 
«Президент України націлює органи виконавчої влади на місцях на створення нових робочих місць, створення умов для розвитку малого та середнього бізнесу. На жаль, рівень безробіття в нашому районі перевищує середні показники по області та по Україні в цілому. Тому ми радіємо кожному створеному новому легальному робочому місцю, кожному новому підприємству, яке покращує виробничу інфраструктуру району, дає поштовх розвитку торгівлі. Це яскравий приклад того, що в нашому Саратському районі може бути перспективним не лише аграрний сектор. Саратська райдержадміністрація, я особисто, як голова райдержадміністрації будемо усіляко підтримувати це підприємство та інші суб’єкти малого та середнього бізнесу», - відмітив Коритний А.С.


за матеріалами http://sarata-rda.odessa.gov.ua


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 565 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024