Четвер, 25.04.2024, 20:59
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Лютий » 22 » В селищі Сарата вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих за незалежність України
10:44
В селищі Сарата вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих за незалежність України

Минуло три роки від тих страшних подій лютого 2014 року, які назавжди залишаться в історичній пам’яті народу України, як свідчення жорстокості тодішнього політичного режиму і  відчайдушної боротьби  тисячів патріотів за європейський вектор розвитку української держави, за людську гідність, за краще майбутнє для наступних поколінь. 

     Ті події  стали переломним етапом у новітній історії нашої держави.  Вони залишили в минулому мирне, спокійне життя,  змінили країну та  свідомість мільйонів людей. Розстріл Небесної сотні для мільйонів українців став точкою відліку боротьби за справжню незалежність України. Тоді мало хто міг подумати, що  життя, віддані на Київському Майдані стануть не останньою платою нашого народу за свободу, національну  гідність і незалежність. 

      З нагоди Дня Героїв Небесної Сотні та національної жалоби за загиблими в Україні  20 лютого 2017 року в селищі Сарата біля пам’ятника  Т.Г. Шевченка пройшов мітинг-реквієм.

     В заходах взяли участь  представники влади, учасники АТО, батьки загиблого у липні 2014-го на сході країни Дмитра Сирбу – Анжела Василівна та  Василь Георгійович Сирбу,  військовослужбовці, учнівська молодь, громадськість селища. 

      Про  шану та співчуття родинам  загиблих, велич  духу нашого народу, вдячність воїнам, які захищають нашу державу від  зовнішнього агресора,   прагнення миру і добра для своєї країни говорили в.о голови райдержадміністрації Переправка Ю.П., військовий капелан з м. Татарбунари  Мукієнко  В.В.,  ведучі заходу – депутат районної ради Сухарський А.Б., та директор БДТ Сердюк А.А., громадська активістка   Іожиця В.Г.

     Присутні  виконали Гімн України, хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, загиблих в АТО  наших земляків – Дмитра Сирбу, Геннадія Лиховида та всіх хто загинув, захищаючи  територіальну цілісність та  незалежність нашої держави, поклали квіти  до меморіальної дошки Дмитра Сирбу.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 369 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024