П`ятниця, 03.05.2024, 23:42
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Березень » 2 » В селищі Сарата відбулася координаційна нарада з питань місцевого розвитку за участю керівників південних та північних районів області
15:03
В селищі Сарата відбулася координаційна нарада з питань місцевого розвитку за участю керівників південних та північних районів області

​1 березня 2016 року  в залі засідань Саратської райдержаміністрації  відбулася  координаційна нарада  з питань підтримки малого і середнього бізнесу та місцевого розвитку під головуванням голови райдержадміністрації Лева М.О., за участю голови районної ради Райнова В.І. На нараду були запрошені  голови райдержадміністрацій південних та північних районів Одещини: Ізмаїльської - Стойкова Валентина Пилипівна, Арцизької - Парпуланський Сергій Афанасійович,  Ананьївської -  Маковейчук Дмитро Сергійович , Кодимської - Козачок Вадим Петрович, Савранської - Свічинський Віталій Сергійович.  На нараді також були присутні заступник голови районної ради Небога О.І., радник голови райдержадміністрації Ротар В.В., керівник апарату райдержадміністрації Кімліченко Л.В., керуючий справами районної ради Тодоров  М.І., радник голови Ізмаїльської райдержадміністрації  Макаров В.Н.  

 В ході наради  голова  «СОК Буджак» (с. Старосілля)  Пінтяк К.С.  розповіла про історію створення  та роботу очолюваного нею  сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу, який спеціалізується на  молочарстві,  про досвід конкурентної боротьби з більш потужними підприємствами, про участь «СОК Буджак»  у державних програмах та міжнародних проектах, що дає можливість кооперативу розвиватися, отримувати   благодійну допомогу  та купувати  необхідне обладнання.  Зокрема, у  2015 році «СОК Буджак» став учасником  спільного економічного  компоненту проекту ЄС та ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - III»  та  отримав кошти від проекту в розмірі 40,0 тис. дол.США на придбання сільськогосподарської обслуговуючої техніки - сівалки, агрегату дискового. На сьогодні в межах Одеської області  «СОК Буджак» є одним із  зразкових сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, який  демонструє приклади організації самозайнятості населення та  створення можливостей розвитку громади.  Під час  доповіді-презентації Пінтяк К.С. зауважила, що важливим фактором у роботі  з міжнародними фондами є підтримка малих підприємств  місцевою владою та закликала  керівників районів  бути уважними до людей і усіляко підтримувати їх підприємницьку ініціативу.

   В ході  спілкування голови райдержадміністрацій  поділилися досвідом роботи малих підприємств у своїх районах, обговорили  економічний ефект діяльності сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів та їх важливість в аспекті створення  нових робочих місць.  Учасники координаційної наради також  відзначили  необхідність відновлення обласної програми  підтримки підприємництва та включення до неї пунктів щодо розвитку мережі малих і середніх  підприємств по районах.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 450 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024