П`ятниця, 29.03.2024, 10:21
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Березень » 23 » В селищі Сарата обговорили перспективи розвитку сонячної енергетики в Саратському районі.
10:22
В селищі Сарата обговорили перспективи розвитку сонячної енергетики в Саратському районі.

22 березня 2018 року в Саратському районному будинку культури відбулося обговорення питання щодо перспектив розвитку сонячної енергетики в Саратському районі.

В заході  взяв участь голова райдержадміністрації Лобан А.А., який відзначив, що  розвиток сонячної енергетики дає можливість не лише  посилити енергетичну незалежність Саратського району, а й відкриває перспективи створення додаткових робочих місць та  залучення інвестицій  до розвитку  соціальної інфраструктури населених пунктів.

На сьогодні в нашому районі вже є приклад успішного соціального партнерства з інвестором у цій сфері. ТОВ «РЕНДЖИ ТОМАШПІЛЬ» (м.Київ) є власником Фотогальванічної електростанції «КУЛЕВЧА», збудованої на території Кулевчанської сільської ради. Як повідомив заступник директора ТОВ «РЕНДЖИ ТОМАШПІЛЬ» Федоровський  Г.В., з серпня 2017 року зазначена електростанція здійснює виробництво електроенергії, шляхом перетворення енергії  сонячного випромінювання. При будівництві фотогальванічної електростанції було використано обладнання українського виробництва, що дає право підприємству отримати надбавку до  «зеленого» тарифу на вироблену електроенергію.

Про позитивний досвід співпраці з інвестором поінформував і Кулевчанський  сільський голова Попов М.М. Окрім того, голова РДА розповів про соціальну місію ТОВ «РЕНДЖИ ТОМАШПІЛЬ з надання матеріальної  допомоги  на  встановлення пластикових вікон в казармах військової частини А-2317, яка дислокується в Сараті.

Підсумовуючи зустріч голова РДА Лобан А.А. підкреслив, що  розвиток сонячної енергетики –  це майбутнє нашого району,  і райдержадміністрація надалі планує залучати інвесторів до будівництва сонячних електростанцій також в с. Михайлівка, Зоря та  Петропавлівка.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 483 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024