Вівторок, 23.04.2024, 17:47
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Жовтень » 4 » В селі Зоря відбувся Перший регіональний фестиваль болгарського танцю «Есенно хоро в Камчика»
11:26
В селі Зоря відбувся Перший регіональний фестиваль болгарського танцю «Есенно хоро в Камчика»

2 жовтня 2016 року голова Саратської районної ради  Райнов  Б.І. та заступник голови Саратської райдержадміністрації Ротар В.В. взяли участь у відкритті Першого  регіонального  відкритого фестивалю-конкурсу болгарського народного танцю «Есенно хоро в Камчика». У фестивалі  взяли  участь 12 фольклорних колективів з болгарських сіл Саратського, Арцизького, Тарутинського, Татарбунарського, Болградського, Ізмаїльського районів.

 Ідея проведення форуму належить Зорянській сільській раді.  Вітаючи гостей Зорянський сільський голова Райчева   В.Д. подякувала всім колективам, які не пошкодували часу і сил і приїхали продемонструвати мешканцям Саратщини свою творчість. «Ми - зорянці дуже любимо свою державу – Україну, любимо землю на якій народились і на якій живемо.  Водночас ми трепетно ставимося до своєї багатої та унікальної історії, культури. Сьогодні в Зорі - велике свято болгарської культури. Ми сподіваємося,  що цей фестиваль стане щорічним,  і допоможе болгарам України передавати  традиції і культуру свого народу з покоління в покоління», додала Вікторія Дмитрівна.

Народ живий поки існує його  мова, культура, танець, вважає голова Саратської районної ради Райнов Б.І., який також має болгарське коріння. «Ми - болгари  любимо і розвиваємо свою культуру, тому все у нас буде добре. В нашій країні ще є достатньо багато проблем. Але чим вирізняється Україна – це великою повагою і толерантністю до всіх національних  меншин. Ми всі – болгари, українці, молдовани, росіяни - є громадянами  однієї країни, і повинні  завжди жити в єдності і мирі,  любити і поважати свою державу», - зауважив Борис Райнов.  

 Заступник голови райдержадміністрації Ротар В.В. передав вітання учасникам фестивалю від голови райдержадміністрації Лева М.О., принагідно привітав освітян Зорі  з професійним святом.   «Знаючи, які ви талановиті і працьовиті, ми впевнені, що у започаткованого фестивалю  -  велике  майбутнє, - відзначив Володимир Ротар.  Зі свого боку керівництво району обіцяє  організаторам свята  підтримку і  максимальну популяризацію  фестивалю «Есенно хоро в Камчика».


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 652 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024