Вівторок, 23.04.2024, 18:57
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Липень » 10 » В Саратському районі знято карантин по африканській чумі свиней.
11:47
В Саратському районі знято карантин по африканській чумі свиней.

6 липня 2017 року на  позачерговому засіданні державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Саратській РДА, яке провів  в.о. голови райдержадміністрації Переправка Ю.П., розглянуто питання про зняття карантину по африкаській чумі свиней з території свиноферми Великорибальского психоневрологічного будинку-інтернату (ВРПБІ,)   в с. Великорбальське Саратського району  Одеської області.

Члени комісії заслухали інформацію в.о. начальника управління Держпродспоживчслужби в Саратському районі Швець А.І. та  звіти інших  задіяних ліквідації АЧС організацій (керівництва ВРПБІ, Саратського відділення поліції,  Саратського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області) про проведені заходи  відповідно до «Плану заходів щодо ліквідації африканської чуми  свиней в неблагополучному пункті на свинофермі ВРПБІ с. Великорибальске та недопущення розповсюдження захворювання на території Саратського району».

 Враховуючи що всі передбачені планом заходи та вимоги виконані в повному обсязі комісія вирішила  зняти  карантин по АЧС з території свиноферми ВРПБІ.

Разом з тим прийнято рішення  на  строк 6 місяців після зняття карантину встановити певні обмеження. Зокрема, переміщення свиней та сировини, продуктів від їх забою за межі району у межах області мають  здійснюватися за погодженням з управлінням Держпродспоживчслужби, якому доручено продовжити постійних нагляд за фізіологічним станом тварин (свиней). Забій свиней в особистому  секторі с Ярославка, як для особистих потреб так і для реалізації, дозволяється проводити  тільки  після  обов’язкового клінічного огляду та термометрії Державною службою ветеринарної медицини Саратського району.  Також  з метою профілактики АЧС головам селищної та сільських рад району, керівництву товариства мисливців та рибалок  рекомендовано  проводити  своєчасний контроль за чисельністю  безпритульних  та диких тварин.   

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 346 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024