Вівторок, 21.05.2024, 07:05
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Вересень » 17 » В Саратському районі відзначили День фізкультури та спорту
15:02
В Саратському районі відзначили День фізкультури та спорту

12 вересня 2019 року на районному спортивному комплексі в смт. Сарата відбулось спортивно-культурне свято до Дня фізичної культури та спорту. У цьому заході взяли участь голова Саратської районної державної адміністрації Лобан А.А., голова районної ради Переправка Ю.П., заступник голови районної ради Небога О.І., керівник апарату райдержадміністрації Кімліченко Л.В., керівник апарату Саратської районної ради Тодоров М. І., начальник управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Саратської райдержадміністрація Гайдук Н.О.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.  Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і Саратський район, і ми пишаємося  досягненнями наших земляків.

 На престижних змаганнях спортсмени демонструють вагомі досягнення та здобувають «пальми першості» не лише на Одещині і Україні, а й в Європі. Примножують спортивну скарбницю слави і численні перемоги наших майстрів та тренерів,  авторитет яких значно впливає на популяризацію масової фізичної культури в районі. Улюблені заняття фізкультурою і спортом стали нерозривною часткою життя для багатьох громадян Саратщини.

 Очільники району щиро привітали зі  святом спортсменів, тренерів, викладачів спортивних дисциплін, ветеранів спортивного руху. Антон Анатолійович висловив вдячність та побажав усім, хто захоплюється фізичною культурою і не стоїть осторонь спортивного життя – міцного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів і нових яскравих перемог.

Спортсменів, тренерів, викладачів спортивних дисциплін було нагороджено Грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

Далі програму свята продовжили спортивні змагання з футболу серед спортивних команд сіл Саратського району.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 367 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024