Вівторок, 23.04.2024, 09:39
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Вересень » 12 » В Саратському районі відзначили День фізкультури та спорту
09:45
В Саратському районі відзначили День фізкультури та спорту

День фізичної культури та спорту України відзначається  з 1994 року в другу суботу вересня.    

9 вересня в Саратьскому районному будинку культури відбулися урочисті збори спортивної громадськості району з нагоди Дня фізичної культури та спорту України.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Сьогоднішнє свято це свято величі сили духу, мужності і патріотизму. 
В ці дні параолімпійська збірна України перейняла естафету олімпійців і вкотре доводить, що лише працездатність, справжня мужність, терпіння, самовідданість і прагнення до перемоги приносять вагомі здобутки.  

Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і Саратський район, і ми пишаємося  досягненнями наших земляків.

 На престижних змаганнях спортсмени демонструють вагомі досягнення та здобувають «пальми першості» не лише на Одещині і Україні, а й в Європі. Примножують спортивну скарбницю слави і численні перемоги наших майстрів та тренерів,  авторитет яких значно впливає на популяризацію масової фізичної культури в районі. Улюблені заняття фізкультурою і спортом стали нерозривною часткою життя для багатьох громадян Саратщини. Відрадно, що ряди прихильників спорту в нашому районі невпинно зростають.

 

Спортсменів, тренерів, викладачів спортивних дисциплін, ветеранів спортивного руху, меценатів та спонсорів щиро привітали зі святом голова Саратської районної ради Б.І. Райнов, виконуючий обов’язки голови Саратської районної державної адміністрації В.В. Ротар., керывник апарату РДА Кімліченко Л.В.

Борис Іванович висловив вдячність всім спортсменам - активістам і ветеранам спортивного руху, вчителям фізичного виховання загальних шкіл, спонсорам і меценатам, прихильникам та вболівальникам району.
Побажав усім, хто захоплеється фізичною культурою і не стоїть осторонь спортивного життя - міцного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів і нових яскравих перемог.

Володимир Валерійович  привітав усіх присутніх з 25-річницею Незалежності України і  побажав спортсменам високих здобутків та перемог у змаганнях на славу нашого району. Відзначив важливу роль фізичної культури та спорту у формуванні справжньої особистості, відданих патріотів своєї Батьківщини, здорового підростаючого покоління.

Спортсменів, тренерів, викладачів спортивних дисциплін, сільських голів та меценатів, які всіляко підтримують спортивний рух в районі, було нагороджено Грамотами районної державної адміністрації та районної ради.

Учасників урочистих зборів своїми талантами вітали солістки Саратського селищного будинку культури Ксенія Паніот та Олеся Дадиченко, дебютант районної сцени соліст районного будинку культури Андрій Нейчев, віртуози баяну та саксофону Михайло Костов і Денис Дмитрик відповідно, порадувала хореографічною композицією юна учасниця концерту Ганнуся Полторак. Бадьорим спортивним маршем завершив святкову концертну програму соліст Новоселівського сільського будинку культури Юрій Плачинта.

 

Районний будинок культури

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 468 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024