Понеділок, 29.04.2024, 11:12
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Листопад » 22 » В Саратському районі відбувся обласний семінар жінок Одещини
12:09
В Саратському районі відбувся обласний семінар жінок Одещини


20 листопада 2013 року, громадська організація «Асоціація жіночих організацій Одеської області», провели обласний семінар на базі Саратського району. В роботі обласного семінару взяли участь представники громадських жіночих організацій області, м. Одеси та жіночих організацій Саратського району.
 Відкрила семінар начальник
  відділу комунікацій з громадськістю Саратської райдержадміністрації Семеняк М.Ф., яка привітала гостей на Саратській землі і передала щирі вітання від голови Саратської районної державної адміністрації Анатолія Семеновича Коритного та голови районної ради Віктора Степановича Чемерис, які із поважної причини не змогли взяти участь у даному форумі. Одночасно в селі Зоря проходило урочисте відкриття «Будинку шерифа», і керівництво району за участю начальника Управління ГУМВС України в Одеській області генерала – майора міліції Резнікова Сергія Дмитровича в рамках програми «Безпечна Одещина» відкривають «Будинок шерифа» - опорний пункт міліції запобіганню правопорушень. Це третій такий об’єкт в Одеській області за останні два роки. 

Для нас велика честь проводити семінар на базі Саратського району. Марія Федорівна коротко ознайомила учасників семінару та почесних гостей з історією Саратського району та спільною роботою влади з інститутом громадського суспільства в районі. 
Голову новоствореної громадської організації «Районна спілка жінок Саратщини» Колісник Н.А., привітала голова ради «Асоціації жіночих організацій Одеської області» Дигуляр С. О., голова обкому профспілки працівників соціальної сфери Кузнєцова В.А. 
Світлана Олександрівна Дігуляр, подарувала керівництву району два примірника книги «Зоряний олімп жінок Одещини», де представлені заслужені жінки Одеської області та ознайомила присутніх з програмо семінару і освітила тему «Роль жінок у процесі формування здорового способу життя, в гармонізації відносин у сім’ї та суспільстві». 
Обмінялись досвідом громадської роботи: голова громадської організації «Жінки Овідіопольщини», депутат обласної ради - Марчук Н.Б., голова громадської організації «Любава» м. Южне - Макогоненко Т.І., голова громадської організації Любашівського району «Біла акація» - Байдиш Є.С. 
Голова обкому профспілки працівників соціальної сфери Кузнєцова В.А., проінформувала про окремі порушення трудового законодавства та шляхи їх вирішення.
Учасники семінару відвідали Свято-Миколаївський храм в селі Кулевча та школу – інтернат в селі Михайлівка, де залишили для вихованців благодійну допомогу у вигляді одягу, іграшок та шкільного приладдя.


http://sarata-rda.odessa.gov.ua


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 583 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024