Середа, 24.04.2024, 11:48
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Червень » 26 » В Саратському районі відбулися урочистості з нагоди 20-річчя Конституції України і Дня державної служби
13:45
В Саратському районі відбулися урочистості з нагоди 20-річчя Конституції України і Дня державної служби

24 червня  2016 року в Саратському районному будинку культури відбулися   урочистості   з нагоди одразу двох свят - Дня державної служби та Дня  Конституції України.

     Присутні  на святі державні службовці та ветерани державної служби, працівники  органів місцевого самоврядування, підприємств та організацій району згадали  про події 28 червня 1996 року, коли  було ухвалено Основний закон  України. 

     «Конституція – це основний законодавчий акт для кожної незалежної   суверенної держави. Україна має справедливу Конституцію і хороші закони.   Залишилося створити умови для їх виконання, чим ми з вами – державні службовці, і займаємося», -  відзначив  голова районної державної адміністрації Лев М.О.

     Вітаючи колег з професійним святом,  Михайло Олександрович зауважив, що бути державним службовцем – це велика честь,  і побажав  працівникам органів державної влади  відповідати цьому високому званню.  «Держава - це люди. Хотілося б, щоб всі ми, незважаючи на невеликі зарплати та значне навантаження, завжди з повагою і ввічливістю ставилися до людей,  які звертаються до нас з питаннями та проханнями.  Хочу побажати, щоб ми всі відходили від бюрократії,  не допускали створення штучних перепон,  які людям потрібно долати за гроші, та інших корупційних  речей. У нас є можливість зарекомендувати себе перед людьми державними службовцями,  які несуть право, правду і справедливість», - додав Михайло Лев.  

     «Україна першою створила Конституцію, і водночас це країна, яка багато століть  не мала своєї державності. Можливо тому ми можемо писати закони, і дуже часто не вміємо їх виконувати. Нам потрібно цьому навчитися,  щоб  захистити незалежність та почати розбудовуватися свою державу. Люди, які працюють на державній службі, повинні любити Україну.  Хотів би побажати, щоб  і держава   віддячувала  тим, хто на неї працює, щоб престижність нашої праці  гідно  оцінювалася,» - долучився до привітань голова районної ради Райнов Б.І.

    В свою чергу, організатори свята  від імені  мешканців району привітали Михайла Олександровича та Бориса Івановича з подвійним святом та побажали їм подвійних сил і  наснаги для вирішення нагальних питань в розбудові Саратського району, шани і любові від людей, для яких  вони працюють.

     В ході урочистостей за сумлінну працю в органах державної служби та  особистий внесок у соціально-економічний  і культурний розвиток  району  з нагоди 20-річчя Конституції України і Дня державної служби близько 50-ти  працівників органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, ветеранів державної служби, працівників бюджетних установ та керівників підприємств було нагороджено Грамотами Саратської районної державної адміністрації та Саратської районної ради.

          У концертній  програмі свята  взяли участь члени театрального колективу «Водевіль» М-Новоросійського СБК з мініатюрою «Конституційне право жінки», солістки Саратського селищного будинку культури Юлія Осипенко та Ганна Желєва, соліст Плахтіївського СБК Максим Галдін, вокальний дует М-Новоросійського СБК у складі Галини Настаченко та Валентини Алекси, Калерія Карась, Влад Грибков та Ганна Крецул- вихованці КЗ «Саратський районний будинок дитячої творчості», зразковий театральний колектив «Арлекін» Саратської дитячої музичної школи з «Болгарською сюїтою на сучасний лад».


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 628 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024