Субота, 27.04.2024, 16:26
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Жовтень » 8 » В Саратському районі урочисто відзначили День юриста
12:23
В Саратському районі урочисто відзначили День юриста

Сьогодні в Україні відзначається День юриста. В залі засідань Саратської райдержадміністрації урочисто вітали працівників правової сфери  району — суддів, адвокатів, нотаріусів, юристів-консультантів, працівників правоохоронних органів та юстиції. Найкращих юристів відзначено грамотами райдержадміністрації та районної ради. 
Вітаючи служителів закону з професійним святом, голова райдержадміністрації відзначив: «Немає такої сфери діяльності і такого державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня в нашому районі до юристів звертаються ;за порадою та допомогою сотні громадян. Рівень вашого професіоналізму та принциповості визначають не лише стан правової культури суспільства, а й його стабільність, моральний мікроклімат. У цей знаменний день я глибоко переконаний в тому, що ваші фахові знання, професійна майстерність, творчий підхід та інтелектуальний потенціал стануть запорукою здійснення та забезпечення демократичних реформ у нашій державі, гарантією її впевненого поступу вперед, а почуття відповідальності допоможуть вам здобути ще більшу повагу українського народу, підвищити його довіру до діяльності правників» . Голова райдержадміністрації висловив щиру подяку тим, хто на протязі багатьох років, усвідомлюючи почуття відповідальності та відданості справі, здатність правовими засобами вирішувати складні питання, стояли на сторожі прав і свобод наших громадян, за що були винагородженні їх повагою і довірою. Це, зокрема: судді Саратського районного суду Бушулян Вадим Іванович та Бучацька Алла Іванівна, адвокат Куйтуклу Віктор Дорофєйович, завідуюча юридичним сектором Саратської райдержадміністрації Стоянова Тетяна Афанасіївна, старший прокурор прокуратури  Саратського району Лаврека Василь Васильович,  приватний нотаріус Саратського районного нотаріального округу Сулаков Іван Іванович, заступник начальника відділу державної виконавчої служби Саратського районного управління юстиції Цуркан Юрій Анатолійович та багато інших. До святкових привітань долучилися також начальник районного управління юстиції Примаченко В.В., заступник голови районної ради Фабрикатор О.О., помічник-консультант народного депутата України Кіссе А.І. – Іожиця В.Г., а також провідні учасники художньої самодіяльності району. 



за матеріалами http://sarata-rda.odessa.gov.ua


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 623 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024