Четвер, 18.04.2024, 13:54
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Травень » 31 » В Саратському районі СБУ викрила на хабарі голову сільради.
13:44
В Саратському районі СБУ викрила на хабарі голову сільради.

На Одещині СБУ викрила на хабарі голову сільради.

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на хабарі голову Кривобалківської сільської ради Саратського району.

Правоохоронці встановили, що чиновниця вимагала десять тисяч доларів США від місцевого приватного підприємця за прийняття позитивного рішення щодо виділення в оренду земельної ділянки загальною площею півгектара із перспективою приватизації наділу.

Правоохоронці затримали голову поруч з будівлею сільради після отримання нею чергової частини хабаря у розмірі дві тисячі американських доларів. Раніше співробітники спецслужби задокументували кілька фактів одержання зловмисницею «передоплати».

Під час обшуку в її робочому кабінеті правоохоронці виявили готівку в іноземній валюті, походження якої з`ясовується, та частину коштів, отриманих від протиправної діяльності.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3. ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин оборудки та інших можливих фактів незаконної діяльності затриманої. Також перевіряється причетність інших службових осіб та депутатів сільради до махінацій із земельними ділянками.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 500 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024