Неділя, 28.04.2024, 14:35
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Вересень » 8 » В Саратській школі–гімназії відкрито меморіальну дошку загиблого на Донбасі військовослужбовця Дмитра Сирбу
13:07
В Саратській школі–гімназії відкрито меморіальну дошку загиблого на Донбасі військовослужбовця Дмитра Сирбу

   4 вересня 2015 року в Саратській школі-гімназії відбулося  урочисте відкриття меморіальної дошки  випускника школи - Сирбу Дмитра, мешканця села Новоселівка, який загинув влітку минулого року у зоні АТО.

        На мітингу були присутні батьки загиблого – мати Анжела Василівна т батько Василь Георгійович, волонтери, за ініціативою яких встановлено дошку  - Володимир Ротарь, Борис Райнов, Олександр Паніот, Михайло Бондаренко - учасник оборони Донецького аеропорту,  представники Білгород-Дністровського прикордонного загону, де служив Дмитро Сирбу,  керівництво райдержадміністрації, районної та селищної рад, педколектив, учні школи, мешканці селища та району.

        Зворушливі  вірші та  пісні у виконанні учнів школи-гімназії, промови учасників  заходу не залишили байдужим нікого. Учасники заходу зі сльозами на очах хвилиною мовчання  вшанували пам'ять земляків – Дмитра Сирбу,  Геннадія Лиховида(мешканця с. Ройлянка) та всіх,  хто загинув  у гібридній війні на сході нашої країни.

  «Дивлячись на вас, дорогі діти, я згадую як Дмитро вперше прийшов до школи, як вперше сів за парту. Я вдячна вчителям,  які виховали його доброю людиною, чесним, відповідальним, справжнім громадянином своєї країни. Він загинув за те, щоб ми з вами  жили у мирі і були щасливими», - зауважила згорьована мати героя Анжела Сирбу.

         Герої не вмирають! Пам'ять про Дмитра Сирбу та Геннадія Лиховида житиме в серцях мешканців Саратщини та в їх наступних поколіннях. 

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 889 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024