Четвер, 25.04.2024, 05:17
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Лютий » 2 » В Саратській РДА пройшов семінар з питань провового захисту внутрішніх переселенців.
16:04
В Саратській РДА пройшов семінар з питань провового захисту внутрішніх переселенців.

2 лютого  2017 року в залі засідань Саратської райдержадміністрації відбувся семінар на тему «Правовий захист внутрішньо переміщених осіб» за участю зареєстрованих в Саратському районі переселенців з Донбасу та фахівців управління соціального захисту райдержадміністрації.

Організатори заходу - фахівці громадської організації «Десяте квітня» Копцюх Богдан, Наталія Маслова та Галина Білогуб провели колективну консультацію з питань соціального забезпечення, свободи пересування, житлових, земельних, майнових, трудових питань, оформлення та відновлення документів, захисту прав  дитини, питань сімейного права, відповіли на індивідуальні запитання учасників зібрання.

Також учасників зустрічі було поінформовано про програму сприяння соціальній активності ВПО у вирішенні проблем громади власними зусиллями, яка реалізується в Одеській та Миколаївській областях за фінансової підтримки ГО «Десяте квітня» та Агенства ООН у справах біженців. Йдеться про організацію спільних проектів переселенців та місцевих жителів, спрямованих на їх інтеграцію і побудову діалогу в межах громади, захист прав переселенців та вирішення різних викликів і проблем, з яким стикаються внутрішньо переміщені особи. До участі у конкурс щодо отримання грантів (до 25 тис. грн.) на реалізацію подібних некомерційних та неполітичних проектів запрошуються ініціативні групи, до яких входитимуть не менше 3-х осіб, 50% групи мають бути переселенцями.

Організатори зустрічі також поділилися методичними матеріалами та контактними довідниками служб, благодійних та громадських організацій, які активно працюють в сфері захисту прав та надання допомоги внутрішньо переміщених особам.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 391 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024