П`ятниця, 03.05.2024, 23:28
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Березень » 25 » В Саратській РДА пройшов семінар з питань провового захисту внутрішніх переселенців
14:58
В Саратській РДА пройшов семінар з питань провового захисту внутрішніх переселенців

​23 березня 2016 року в залі засідань Саратської райдержадміністрації відбувся семінар на тему «Правовий захист внутрішньо переміщених осіб» за участю зареєстрованих в Саратському районі переселенців з Донбасу та фахівців відповідальних служб району- управління соціального захисту райдержадміністрації, відділу комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації, районного центру зайнятості, управління пенсійного фонду в Саратському районі, районного управління юстиції, Саратського відділення поліції, районного сектору ГУ Державної міграційної служби України в Одеській області.

Організатори заходу -   фахівці громадської організації «Десяте квітня» Копцюх Богдан, Андрій Артеменко та Михайло Ткаченко провели колективну консультацію з питань законодавчого забезпечення статусу ВПО, зокрема щодо отримання статусу, процедури оформлення соціальних виплат, встановлення факту народження та смерті особи на тимчасово окупованих територіях та в зоні проведення АТО, з інших питань, відповіли на індивідуальні запитання учасників зібрання.

Також учасників зустрічі було поінформовано про програму сприяння соціальній активності ВПО у вирішенні проблем громади власними зусиллями, яка реалізується в Одеській та Миколаївській областях за фінансової підтримки ГО «Десяте квітня» та Агенства ООН у справах біженців. Йдеться про організацію спільних проектів переселенців та місцевих жителів, спрямованих на їх інтеграцію і побудову діалогу в межах громади, захист прав переселенців та вирішення різних викликів і проблем, з яким стикаються внутрішньо переміщені особи. До участі у конкурс щодо отримання грантів (до 15 тис. грн.) на реалізацію подібних некомерційних та неполітичних проектів запрошуються ініціативні групи, до яких входитимуть не менше 3-х осіб, 50% групи мають бути переселенцями.

Організатори зустрічі також поділилися методичними матеріалами та контактними довідниками служб, благодійних та громадських організацій, які активно працюють в сфері захисту прав та надання допомоги внутрішньо переміщених особам.

 

ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 496 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024