Субота, 04.05.2024, 03:08
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Березень » 10 » В Сараті вшанували пам’ять Тараса Шевченка
18:41
В Сараті вшанували пам’ять Тараса Шевченка

З нагоди 202-ї річниці від дня народження національного пророка, народного поета, художника Тараса Григоровича Шевченка у селищі Сарата  відбулася урочиста церемонія покладання квітів до пам'ятника геніальному письменнику. Присутні вшанували пам’ять Великого Кобзаря,  декламували й досі актуальні вірші поета.

 Після покладання квітів до пам’ятника Великому Кобзареві перед громадою виступили керівники району. У їх словах звучала щира шана та повага до генія українського народу, його неоціненний вклад у формування світогляду кожної людини.

Щороку 9 березня Україна вшановує пам’ять видатного поета, письменника, художника, філософа і громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка.

Усе життя і творчість Тараса Шевченка присвячені українському народу. Він пробудив нашу націю зі сну рабства, закликав до боротьби за волю. Тарас Григорович мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуть мову, культуру та історію нашого народу, а люди будуть щасливими. І закликав до цього співвітчизників. Великий Кобзар став знаковою особистістю не лише української, а й світової культури. Він дав нам яскравий приклад того, як треба любити свій край.

В урочистій церемонії взяли участь голова Саратської районної державної адміністрації М. О. Лев, очільник районної ради Б. І. Райнов, селищний голова А. Л. Нєгодяєв, представники районних  структурних підрозділів, служб та організацій,   молодь, представники громадськості.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 530 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024