Четвер, 25.04.2024, 07:10
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Листопад » 23 » В Сараті вшанували День Гідності і Свободи.
10:44
В Сараті вшанували День Гідності і Свободи.

Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначається  День Гідності та Свободи. Цей день знаменує  собою утвердження в   нашій державі  головних  демократичних цінностей - прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

    Саме в ці дні український народ  двічі виходив на Майдан –   у 2004 році під  час   Помаранчевої революції  та Революції Гідності (листопад 2013- лютий 2014 років), щоб протистояти встановленню реакційного диктаторського режиму і    захистили  свободу та  демократію  в нашій країні.

     З нагоди Дня Гідності  та Свободи  в  селищі Сарата представники влади та громадськість району поклали квіти  до пам’ятника Т.Г. Шевченка та  до меморіальної дошки загиблого в зоні АТО  Дмитра Сирбу.

      Як відзначив голова районної влади Райнов Б.І., цей день для нас  залишається  сумним. На жаль, ні одна ні друга революції не досягли  своєї кінцевої мети - ті світлі ідеали, за які загинули Герої Небесної Сотні, не вдалося зреалізувати, в країні продовжує існувати корупція та інші негативні  явища,  яких не має бути в цивілізованій європейській державі.  «Та я сподіваються,  що  з Божою допомогою ця ситуація зміниться, бо має бути справедливість в нашій країні», - додав Борис Іванович.

  Присутні хвилиною мовчання  вшанувати пам'ять   Героїв Небесної Сотні та всіх патріотів, які загинули на сході країни. Покладаючи квіти до меморіальної доки Дмитра Сирбу присутні висловили  співчуття, вдячність та повагу родині загиблого земляка -  матері Анжелі Василівні, батькові Василю Георгійовиу та братові Ігорю.

      «Ті хлопці,  які поклали своє життя за  - загинули недаремно.  Своїм прикладом вони показали, що  ми -  українці – незалежні,  і ніколи не будемо ні від кого залежати.  Тому наша  країна повинна стати с колін, жити і розвиватися», -   відзначив командир 18-го  окремого мотопіхотного батальйону, підполковник Половець В.В.

   «В історії  української держави нашому народу не раз доводилося  відстоювати свою свободу та незалежність. Так відбувається і сьогодні. Тисячі синів України   віддають   найцінніше - своє життя за цілісність і незалежність нашої держави. Вічна їм  пам'ять і слава!  Сподіваємося, що  найближчим часом ситуація в нашій країні стабілізується, що ми будемо жити мирно і з надією дивить у майбутнє», -  додав в.о. голови райдержадміністрації  Переправка Ю.П.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 498 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024