Неділя, 05.05.2024, 06:07
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Листопад » 16 » В Сараті відзначили день працівників культури та майстрів народного мистецтва
14:49
В Сараті відзначили день працівників культури та майстрів народного мистецтва

12 листопада 2019 року в Саратському районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди   Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Свято встановлено, зважаючи на вагомий внесок працівників культури та аматорів у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно просвітницьку діяльність, та  згідно з Указом Президента України від 30.12.2011 № 1209/201 відзначається щорічно 9 листопада.

На святкування професійного свята зібрались працівники клубних закладів району, аматори народного мистецтва, ветерани культури.

Голова Саратської районної державної адміністрації Антон Лобан щиро привітав присутніх,  відзначив величезну роль працівників культурної ниви у  задоволенні духовних та естетичних потреб  мешканців Саратщини, активну участь у організації та  проведенні культурно-масових заходів. Голова РДА побажав культурним діячам району натхнення, удосконалення творчої майстерності, родинного благополуччя та  вдячних глядачів-поціновувачів  мистецтва.

Працівників культури також привітала начальник відділу культури Саратської районної державної адміністрації Н.А. Колісник.

За значний внесок у розвиток аматорського мистецтва, збереження та розвиток національних звичаїв та обрядів, активну участь в культурному житті, естетичне на патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня працівників культури і майстрів народного мистецтва  багатьох працівників  будинків культури та сільських клубів, солістів та учасників творчих колективів було нагороджено а також Грамотою Одеської обласної ради,  Грамотами Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської обласної державної адміністрації,  грамотами районної державної адміністрації та районної ради, та грамотами відділу культури Саратської райдержадміністрації.

Багато теплих слів  та музичних привітань з професійним святом пролунали від колег по культурно-мистецькій ниві.

Святковий настрій своїм дебютним виступом подарували учасниці  новоствореного  ансамблю «Lediеs-бенд».   

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 252 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024