Середа, 24.04.2024, 20:47
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Листопад » 3 » В Сараті відзначили День працівника соціальної сфери
13:53
В Сараті відзначили День працівника соціальної сфери

Щороку у першу неділю листопада в Україні відзначається День  працівника соціальної сфери.

Напередодні професійного свята,  2 листопада,  в районному будинку культури відбулися урочисті збори та святковий концерт для соціальних  працівників району, фахівців управління соціального захисту районної державної адміністрації, територіального центру, служби у справах дітей РДА,  управління Пенсійного фонду України в Саратському районі.

Зі словами щирих привітань  та  кращих побажань у справі надання населенню соціальних послуг до працівників  соціальної сфери звернулись голова Саратської районної державної адміністрації А.А. Лобан та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Т.І. Голубчик.

 «Кожного дня ви спілкуєтесь  з людьми, які потребують  допомоги, -  малозабезпеченими, інвалідами, дітьми позбавленими батьківського піклування, даруєте їм милосердя та турботу, соціальний захист та справедливість, які гарантує нашим громадянам  Конституція України. Бажаю вам терпіння і наснаги у нелегкій праці», - відзначив у своєму виступі голова райдержадміністрації Антон Лобан.

Відповідно розпорядження голови РДА за значний особистий внесок у справу соціального обслуговування населення, велику групу представників соціальної служби району було нагороджено Грамотами райдержадміністрації.

А учасники художньої самодіяльності надали можливість присутнім на деякий час відволіктися від повсякденних турбот та поринути у чудовий світ мистецтва.

Для присутніх пісню «Червона калина» виконало творче тріо викладачів Саратської ДМШ у складі Крістіни Рубаної, Світлани Яровенко та Тетяни Гулєши. Чудові хореографічні композиції  «Місяць дружок» та «Бабушка» показали глядачам юні учасники хореографічного колективу «Сюрприз» Саратської ДМШ 9керівник – Тетяна Караган); солістка селищного будинку культури Ганна Желєва привітала присутніх піснею «Кружева»; пісня «Білі черемхи» пролунала у виконанні соліста районного будинку культури Андрія Нейчева; керівник народного вокально-інструментального ансамблю «Сармати» Михайло Костов віртуозно зіграв на баяні мелодію з Одеської тематики, учасник народного вокально-інструментального ансамблю «Сармати», «золотий» саксофон Саратщини  Денис Дмитрик порадував присутніх музичними композиціями «Давай на 5» та «Хава Нагіла». У фіналі концертної програми присутніх привітала начальник відділу культури Саратської РДА Наталія Колісник, у виконанні якої пролунали пісні «Старий друг» та «Край».

На завершення, ведучі  святкової програми – елегантний, немов рояль, Денис Дмитрик та чарівна Ірина Харлан  ще раз привітали присутніх з професійним святом, подякували за увагу і побажали усіляких гараздів.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 439 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024